Najnovije vesti

PARA MI JE IZAŠLA NA UŠI, ALI ŠTA OČEKIVATI OD GLUPE I KVARNE OSOBE? Kija Kockar je i dalje ZGROŽENA izjavom Lune Đogani, pa otkrila šta joj je priznao Sloba!
Foto: Ana Paunković, Filip Plavčić, Vladimir Šporčić

ISKRENA

PARA MI JE IZAŠLA NA UŠI, ALI ŠTA OČEKIVATI OD GLUPE I KVARNE OSOBE? Kija Kockar je i dalje ZGROŽENA izjavom Lune Đogani, pa otkrila šta joj je priznao Sloba!

Stars

Pobednica prve sezone rijalitija i pevačica Kristina Kija Kockar proslavila je Novu godinu i Božić u krugu porodice i prijatelja, a odsustvo njenog bivšeg supuga pevača Slobodan Radanovića tokom praznika u pevačici probudio je osećaj praznine.

 

"Nedostajao mi je na neki način, pogotovo kad sam bila na liturgiji, bila sam u crkvi i osećala sam se nekako prazno... Ali, imam svoje prijatelje i porodicu da popune tu prazninu", rekla je Kristina.

 

foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Kristina je nedavno uputila javni komentar Luni Đogani koja je učesnicima u "Zadruzi 2" rekla da je Kockarevoj i Radanoviću "oprostila sve što su joj učinili". Kija se, besna zbog ovih Luninih reči prvo oglasila žestokom porukom na Instagramu, u kojoj je svom bivšem mužu poručila sledeće: "Je.ao te dan kad si tovario onu štroku u kokošinjcu!"

 

Kija sada objašnjava zbog čega je bes zbog Luninih reči i dalje nije prošao, ali i šta joj je Sloba rekao nakon poruke koju je objavila.

 

foto: Printscreen

"Nekada se pokajem kada ovo komentarišem, ali iza ovoga čvrsto stojim. Razumem kada bi to bilo oprošteno Slobodanu, pa u redu. Para na uši mi izlazi kad se setim tih reči... Ali, u tako nešto mene da uplete i da govori da meni oprašta... Blago rečeno sam imala visok pritisak kad sam to pročitala, tu noć. Krajnji bezobrazluk, ali šta očekivati od jedne tako glupe, kvarne i neinteligentne osobe", rekla nam je Kristina.

 

Radanović na Kijinu objavu nije imao javni komentar, ali je Kiji u privatnom razgovoru rekao šta misli o Luninom stavu da je "Kiji sve oprostila", kao i o Kijinoj reakciji.

 

"Čula sam se sa njim povodom toga, deli isto mišljenje što se tiče mene. Neka mene ne upliću, bolje im je", kaže Kija.

 

foto: Kurir

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Filip Plavčić, Vladmir Šporčić, Ana Paunković

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...