otkrivamo

KIJA I MILICA PAVLOVIĆ ULEPŠALE DAN DECI NA ONKOLOGIJI: Pune ruke paketića za mališane! (KURIR TV)

Stars -

Kristina Kija Kockar i Milica Pavlović pojavile su se na vratima Instituta za Onkologiju u Tiršovoj i donele mnogo paketića za najmlađe. One su želela da taj jedan dan ulepšaju deci koja se bora sa teškom bolešću, pa istakle da su i same zadivljene hrabrošću mališana i njihovim pozitivnim stavom.

foto: Sonja Spasić

Ovaj gest oduševio je mnoge, a njih dve su ponosno kao dobre vile sa širokim osmesima jedva ponele poklone koje su spremile.

foto: Sonja Spasić

"Imali smo osmeh na licu i ja i deca. Očekivali smo da će biti drugačije, ali nije. Jer je to ipak ozbiljna stvar sa kojom se bore, a mladi su. Ali su toliko pozitivni i hrabri. Stvarno je bilo lepo", rekla je Kija.

foto: Sonja Spasić

"Njen predlog je bio da dođemo ovde, naravno odmah sam prihvatila. Bile smo skoro 2,3 sata", rekla je Milica Pavlović.

foto: Sonja Spasić

Da je humanost i dobra volja nešto što se visoko ceni svesne su obe, pa su se pevačice odlučile da baš danas donesu radost i sreću mališanima u Tiršovoj.

1 / 17 Foto: Sonja Spasić

Podsećamo, Kockareva je nedavno imala operaciju na dojci na klinici za Onkologiju i sve je prošlo bez većih komplikacija. Na ovome je pobednica "Zadruge 1" zahvalna Bogu i zaposlenima na ovoj klinici, pa je ovaj gest njoj itekako značio.

Kurir.rs / Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track