MRKONJIĆA SAVLADAO UMOR: Mrka zaspao dok je Ana pevala!
Foto: Damir Dervišagić

Nije izdržao

MRKONJIĆA SAVLADAO UMOR: Mrka zaspao dok je Ana pevala!

Stars -

Ana Bekuta napravila je haos za doček Srpske nove godine u Bosni, dok je njen dragi Milutin Mrkonjić zaspao za stolom.

Pevačica je ponoć dočekala u Banjaluci, u restoranu gde je imala nastup, a u publici su većinom bili tamošnji biznismeni s porodicama i prijateljima. Bekuta je bila veoma raspoložena, a s prvim taktovima pesme podigla je prisutne na noge. Malo ko je ostao da sedi na svom mestu, pa su uglavnom igrali dok je Ana izvodila svoje najveće hitove, kao što su "Zlatiborske zore", "Veseljak", "Crven konac"...

foto: Printscreen/Youtube

Spektakularni nastup trajao je još nekoliko sati iza ponoći, a mnogi su poželeli i da se slikaju sa folk zvezdom. Međutim, prema svedočenju našeg izvora s lica mesta, nekadašnji ministar nije izdržao do kraja.

foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

"Mrka je na početku večeri uživao u Aninom nastupu. Malo je ljubomoran, pa nije dozvolio nikome da priđe njegovoj izabranici. Međutim, u nastavku večeri on se malo opustio, pa se veselio uz hitove svoje drage, kojoj je prvi čestitao Srpsku novu godinu. Ali posle ponoći ga je umor savladao, pa je zadremao za stolom", ispričao je naš sagovornik i dodao da je Mrki za stolom društvo pravio Bekutin unuk.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/ Lj. S. / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track