TRUDNA BIVŠA DEVOJKA VELJKA RAŽNATOVIĆA! Za manje od 6 meseci Ksenija će postati majka, a evo ko joj PRAVI DRUŠTVO!
Foto: Damir Dervišagić

RASPAMETILA

TRUDNA BIVŠA DEVOJKA VELJKA RAŽNATOVIĆA! Za manje od 6 meseci Ksenija će postati majka, a evo ko joj PRAVI DRUŠTVO!

Stars -

Voditeljka vremenske prognoze Ksenija Bujišić je u četvrtom mesecu trudnoće, dok je njena koleginica Anđela Đurašković u drugom stanju tri meseca. Kako se navodi, radiće sve dok budu mogle, a onda preuzimaju jednu od najlepših životnih uloga.

Ksenija bebu čeka sa izabranikom Miljanom.

"Ksenija i Anđela su presrećne što će se ostvariti kao mame. One su već rekle da će na televiziji raditi dokle god budu mogle. Pukom slučajnošću se dogodilo da su u istom trenutku ostale u drugom stanju, ali još uvek ne žele u javnosti da pričaju o tome. Čim su saznale ovu vest, prvo su saopštile svojim partnerima i članovima porodice, a potom i ljudima na televiziji. Ksenija je bila presrećna kada je saznala da je trudna i to joj je bio najlepši poklon za protekle praznike, dok je Anđela bila radnosna jer je priželjkivala da u 2019. godini postane mama", rekao je izvor sa Prve pa dodao: "Gledaoci možda nisu primetili, ali Ksenija ima manji stomačić, dok Anđela svoj uspeva da sakrije kada se pojavljuje na malim ekranima. Pošto su obe mlade, raduju se ovoj novoj ulozi i sa nestrpljenjem iščekuju trenutak da postanu mame. U ovim trenucima čitava ekipa koja radi jutarnji program pruža im punu pažnju i olakšava im svakodnevicu", zaključuje izvor.

foto: Damir Dervišagić

O udaji Ksenija nikada nije želela da govori u javnosti, ali ni sada o trudnoći. U emotivnoj vezi je već godinu dana i nikada nije želela preterano da je eksponira u javnosti.

Inače, kako se navodi, voditeljka i urednica jutarnjeg programa Jovana Joksimović prva je saznala za trudnoće. Ona je bila iznenađena kada je joj je Ksenija saopštila da je trudna, ali joj je pružila punu podršku. Bujišićeva joj je ovo saopštila jedno jutro posle emisije, a ona je bila veoma radosna. Nekoliko nedelja kasnije istu vest rekla joj je Anđela, a Joksimovićeva je pomislila da se šali. Prvo je usledio šok, a potom je bila iznenađena, ali srećna.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja