SUBOTIĆEVA DANIMA NE IZLAZI IZ DEPRESIJE: Aleksandra zbog Davida i Ane ide kod psihijatra
Foto: Printscreen

borba

SUBOTIĆEVA DANIMA NE IZLAZI IZ DEPRESIJE: Aleksandra zbog Davida i Ane ide kod psihijatra

Stars -

Aleksandra Subotić pala je u tešku depresiju nakon što ju je verenik David Dragojević prevario u "Zaduzi" sa Anom Koprać, a onda i raskinuo s njom pred televizijskim gledaocima. Zbog svega što je doživela iz javnog poniženja ona će potražiti pomoć psihijatra.

foto: Printscreen YT

Kako saznajemo, Davidova majka Biljana Dragojević, koja brine o njoj i njenoj ćerki Magdaleni u Veterniku, savetovala ju je da krene na terapije jer joj je psihičko stanje veoma loše.

foto: Printscreen Paparaco lov

- Dok je Aleksandra učestvovala u "Zadruzi", Biljana je vodila brigu o njenom detetu. Jako se vezala za devojčicu, ali i za njenu majku. Ona je u nezavidnoj poziciji jer, s jedne strane joj je žao Subotićeve i što pati zbog preljube njenog sina, a s druge strane, drago joj je zbog Davida što je srećan sa Anom. Upravo zbog toga na sve načine pokušava da joj pomogne da prevaziđe krizni period i ne dozvoli da je savladaju ljubomora i negativni komentari. Predložila joj je da odu kod psihijatra da popriča s njim kako bi joj bilo lakše i kako bi pobedila sve što joj predstoji, pogotovo po Davidovom izlasku iz rijalitija - otkriva naš izvor.

foto: Printscreen Paparaco lov

Ćerka Ljube Pantović i Karađorđa Subotića još uvek ne može da se pomiri da je izgubila Davida i zbog toga se veoma loše oseća. Da bi mogla da se posvetiti detetu i mirne glave reši problem s Davidom, Biljana je konstantno ubeđuje da je bolje da se izleči nego da svakodnevno bude na lekovima za smirenje.

foto: Printscreen

- Aleksandra je ubeđena da je Ana Davidu trenutno pomutila mozak jer ga tamo svi truju protiv nje: Veruje da će joj se on ipak na kraju vratiti. To je i razlog zbog kojeg je i dalje kod svekrve u Veterniku. Ona smatra da jei dalje Dragojevićeva verenica i da pripada njegovoj kući i porodici.

Ona je sada na lekovima jer joj je teško da gleda njenog verenika kako ljubi drugi i posvećuje joj pažnju. Biljana je uporna u nameri da je odvede kod stučnog lica koji će joj pomoći da se suoči sa problemima i sigurna je da će uspeti u tome - kaže naš izvor.

Provalnici Stari obračuni s mafijom

Karađorđu pokušali da obiju kuću

foto: Screenshot/Facebook

Karađorđe Subotić još uvek nije rešio "stare dugove" prema nekim opasnim momcima iz Kaluđerice. Kako saznajemo, bivšem suprugu Ljube Pantović nedavno je grupa momaka pokušala da obije kuću, ali na kraju su se predomislili i pobegli. Verovatno su hteli da zaplaše njegove bližne i ostave mu neku poruku. Po komšiluku se, između ostalog, priča da je Subotić pobegao u rijaliti kako se ne bi susretao sa neprijateljima.

- Karađorđe je bivši robijaš i nije cvećka. Ulazio je u sukob sa raznim kriminalcima, koji mu neke stvari ne opraštaju. Pored više puta paljena automobila, pljačkanja, paljenja farme, pre neko veče opet je pokušana pljačka njegove kuće. Sreća, pa su momci otišli na vreme, pre nego što je komšija krenuo da zove policiju - kaže naš izvor.

Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track