Najnovije vesti

ZEMLJOTRES U SINJU! RAJOVIĆ NAPRAVIO LUDAČKU ŽURKU: Od jačine kojom je publika pevala njegove hitove, Boban se jedva čuo! (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

žurka u sinju

ZEMLJOTRES U SINJU! RAJOVIĆ NAPRAVIO LUDAČKU ŽURKU: Od jačine kojom je publika pevala njegove hitove, Boban se jedva čuo! (VIDEO)

Stars

Boban Rajović napravio je neviđenu žurku u jednom klubu u Sinju, u kojem već oko ponoći igla nije mogla da padne!

Više stotina ljudi uglas je pevalo njegove hitove, a pesma "Usne boje vina" i toliko godina kasnije ne može a da se na svim nastupima i koncertima ne izvede bar dva puta.

foto: Privatna arhiva

Ono što se jasno čuje na snimcima jeste činjenica da je publika bila toliko glasna da se Boban jedva čuo, a njegovi nastupi širom Hrvatske i regiona dokaz su da mu, kada je atmosfera u pitanju, nema ravnog.

- Hvala vam za sjajnu noć! Da li mislite da treba ponoviti Arenu Split naredne godine? - pitao je Rajović nakon nastupa na svom Instagram profilu.

Podsetimo, 15. aprila 2016. godine Boban je napravio neviđeni spektakl u Spaladium areni u Splitu, koju je napunio prvi od domaćih pevača. Rajović je koncert započeo spuštanjem sa krova Arene, a očigledno je više nego spreman da spektakl ponovi vrlo brzo.  

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...