ISPLANIRAJTE VAŠE SAVRŠENO LETOVANJE NA VREME: Hit ponude za ove dve destinacije u Grčkoj!
Foto: Promo

plan za odmor

ISPLANIRAJTE VAŠE SAVRŠENO LETOVANJE NA VREME: Hit ponude za ove dve destinacije u Grčkoj!

Stars -

Praznici su prošli i vreme je da polako pripremate plan za naredne odmore. Ako razmišljate o Grčkoj onda će vam se sigurno dopasti izuzetno primamljive ponude turističke agencije „Travelland“ za neke od najlepših hotela na Egejskoj ili pak, Jonskoj obali.

foto: Promo

Kolevka evropske civilizacije i kulture, živopisna i uzbudljiva svake godine rado širi ruke velikom broju posetilaca. Raznovrsnost nestvarnih prirodnih predela, bogato kulturno nasleđe od izuzetnog značaja, mesta koja se odlikuju prepoznatljivim šarmom i veoma prijatna mediteranska klima su ono što letovanje u Grčkoj čini nezaboravnim. Raznovrsni sadržaji prilagođeni su gostima svih uzrasta, a udobni i lepo uređeni smeštajni kapaciteti omogućavaju opušten i bezbrižan odmor.

foto: Promo
foto: Promo

Tirkizna do modro plava boja mora, visoke planine u zaleđu kao i mozaik zelenila i stena čine okolinu grada Uranopolisa idiličnim mestom za uzbudljiv porodični odmor. Upravo u tom okruženju smešten je veoma lep luksuzni hotel sa 5 zvezdica – Alexandros Palace. Ovaj izuzetno prijatan komforan hotel može se pohvaliti jako udobnim sobama i prostranim i luksuzno opremljenim apartmanima od kojih većina ima pogled na more. Uz opuštajuće masaže i kozmetičke tretmane u hotelskom spa centru, ukusna jela mediteranske i internacionalne kuhinje u restoranu hotela kao i osvežavajuća pića u nekom od barova i ostale sadržaje, savršen odmor je jednostavno zagarantovan.

foto: Promo

Sa aktuelnim popustom i do 37%, sedam noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina ili dvoje odraslih i dvoje dece do 6 godina, na bazi polupansiona po ceni je već od 370€!

foto: Promo
foto: Promo

Uz to, „Travelland“ je pripremio još jednu sjajnu ponudu gde Vaskrs ili Prvi maj možete proslaviti sa vašom porodicom u ovom luksuznom hotelu po ceni već od 155€!!!

foto: Promo

Na svega 8 kilometara od Patrasa, trećeg po veličini grada u Grčkoj, smešten je hotel Porto Rio sa 4 zvezdice. Prostrano i skladno uređenim prostorom hotela dominiraju toplije boje, higijena i čistoća su na zavidnom nivou, a bazen sa pogledom na more je omiljena destinacija svim gostima. Sve dvokrevetne sobe s bračnim krevetima imaju namešteni balkon sa pogledom na planinu ili na more.

foto: Promo

Plaža je na minut hoda od hotela. Ukoliko rezervišete svoje letovanje do 12. februara,baš u Porto Rio hotelu, uštedićete i do 27%.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

foto: Promo

(Promo - Tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track