VENČALA SE PRED MATIČAREM U ZATVORU! Bivša modelsica se udala za narko dilera! DANAS SLAVIMO LJUBAV! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

saznajemo

VENČALA SE PRED MATIČAREM U ZATVORU! Bivša modelsica se udala za narko dilera! DANAS SLAVIMO LJUBAV! (FOTO)

Stars -

Nekadašnja članica grupe "Models" Anastasija Buđić udala se u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji tamo služi zatvorsku kaznu.

- Danas slavimo ljubav. 06.02.2019. smo se moja srodna duša i ja venčali posle godinu i sedam meseci zabavljanja, zakonski sa matičarem u zatvoru, a veliku svadbu pravimo za godinu i po dana ako Bog da, crkveno venčanje gde ćemo da okupimo sve naše prijatelje i porodicu. Ovo danas je bilo savršeno... prelepo... intimno. Ljubav je pobedila, a vi moje drugarice spremajte se, večeras luda žurka, slavimo ljubav - napisala je Anastasija uz fotografiju venčanih burmi.

Ivan Radović zvani Koki na zatvorsku kaznu osuđen je zbog šverca kokaina. Pre Anastasije Buđić on se zabavljao sa Ninom Prljom, narko-starletom i učesnicom "Parova", koja je iz istog razloga bila na robiji.

Moj zivot i citav svet? ???❤????❣?VT❤??

A post shared by Anastasija Budjic (@anastasija_stasy) on

Nina Prlja je uhapšena krajem decembra 2016. jer je u njenoj vagini pronađen kokain. Kasnije je tokom pretresa nekoliko stanova u Beogradu pronađeno još 140 paketića kokaina i uhapšeno još šest osoba. Zatim je na aerodromu prvo uhapšen Koki, koji je označen kao vođa grupe, dok je pokušavao da se ukrca na let za Abu Dabi.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track