DOŽIVITE NEZABORAVNE TRENUTKE SA VAŠOM PORODICOM: Grčke plaže iz snova sada su nadohvat ruke
Foto: Promo

DOŽIVITE NEZABORAVNE TRENUTKE SA VAŠOM PORODICOM: Grčke plaže iz snova sada su nadohvat ruke

Stars -

Ako ste ona osoba koja već unapred planira svoje letovanje, agencija „Travelland“ vam može pomoći da donesete pravu odluku gde ići, a da se pri tome nikako ne pokajete. Očekuje vas bogat izbor hotela po veoma pristupačnim cenama, za koje su takođe aktuelne ponude za Uskrs i Prvi maj.

foto: Promo

Na prelepom poluostrvu Atos, pred samim vratima Svete gore, stotine zadovoljnih klijenata boravi u Alexandros Palace hotelu sa 5 zvezdica. Hotel je pozicioniran na predivnoj, zelenilom bogatoj padini, u okolini Uranopolisa i poseduje privatnu plažu, wellness centar i još mnogo zabavnih sadržaja. Sedam noći sa svojom porodicom, na bazi polupansiona, u ovom hotelu možete ostvariti po ceni već od 370€! Ne propustite ni aktuelnu vaskršnju i prvomajsku ponudu koja važi za period od 26. aprila do 8. maja!

foto: Promo
foto: Promo

Na prostoru Sitonije turistička agencija „Travelland“ ima širok izbor hotela u ponudi. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras Grand Resort koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja, koji poseduje sopstvenu marinu, vinograd sa vinarijom, golf terene, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazene sa slatkom i slanom vodom i još neverovatnih sadržaja za posetioce svih uzrasta. Rezervacijom letovanja u hotelima Porto Carras Resort-a očekuje vas i do 47% popusta. Ne treba zaobići ni jako povoljne uskršnje i prvomajske ponude!

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Po prelepom ambijentu i prvoklasnoj usluzi u Grčkoj ističu se Cronwell hoteli. Na prelepoj plaži u Psakudiji, Sitonija, nalazi se fenomenalan hotel Cronwell Sermilia Resort 5*. Bogatstvom interesantnih sadžaja, kao i prostranim, klimatizovanim i moderno opremljenim sobama, gostima pruža osećaj udobnosti, sigurnosti i užitka. Jedan od najlepših hotela Olimpske regije predstavlja Cronwell Platamon Resort 5*, smešten u Platamonu, na oko 35 km od susednog mesta Katerini. Hotel poseduje nekoliko restorana, bar, bar na bazenu i na plaži, nekoliko otvorenih bazena, zatvoreni bazen u okviru spa centra koji se prostire na površini od 1500 m² i nudi fenomenalne wellness tretmane. Fenomenalnu zabavu, gosti svih uzrasta, mogu pronaći u akva parku koji obiluje najneverovatnijim vodenim atrakcijama! Ukoliko vaš odmor rezervišete u nekom od ova dva hotela, ostvarujete pravo na popust od 27%, a takođe aktuelne su i ponude za uskršnje praznike i Prvi maj.

foto: Promo
foto: Promo

Udaljen svega 4 km od mesta Nikiti, a na samoj plaži izgrađen je Porfi Beach Hotel 3*. Okružen zelenilom sopstvene bašte, hotel predstavlja pravu mirnu oazu pružajući gostima osećaj udobnosti i spokoja. Visok nivo usluge, kao i veoma dobri sadržaji primereni posetiocima svih uzrasta, čine ovaj hotel idealnim za kvalitetan porodični odmor. Ukoliko već sada rezervišete letovanje očekuje vas i do 32% popusta, a „Travelland“ vam pruža mogućnost da u ovoj maloj oazi proslavite Vaskrs i Prvi maj.

foto: Promo
foto: Promo

Na jugu Kasandre, nedaleko od mesta Paljuri nalazi se hotel Miraggio sa 5 zvezdica. Hotel je izgrađen u prelepom prirodnom okruženju odakle se pruža pogled na Egejsko more. Izlazi na bajkovitu peskovito-šljunkovitu Kanistro plažu. Raspolaže otvorenim bazenom i luksuznim spa centrom, sportskim terenima, brojnim otvorenim bazenima, barovima, restoranima, sadržajima za najmlađe i mnogim drugim. Pojedine smeštajne jedinice imaju sopstveni bazen a svaka od njih ima prelep pogled na more ili vrt i uređena je po najmodernijim standardima. Ono što Miraggio garantuje svojim gostima, to je svakako nezaboravno letovanje, a sada i uz cene niže i do 37%. Takođe u za period od 29. aprila do 8. maja možete rezervisati neki od termina iz neverovatne praznične ponude.

foto: Promo

Iz bogate ponude u letovalištu Hanioti „Travelland“ izdvaja jedan hotel iz kategorije četiri zvezdice - Grand Otel. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži. Lepo uređene sobe imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Hotel poseduje još i servis za pranje veša, menjačnicu, rent-a-car, masažu, punkt sa sportovima na vodi, TV salu, stolove za stoni tenis i još mnogo toga. Uz aktuelan popust od 44%, sedam noćenja na bazi polupansiona, za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12, odnosno 6 godina po ceni je već od 315€! Takođe su aktuelne i zanimljive uskršnje i prvomajske ponude.

foto: Promo
foto: Promo

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije 3 zvezdica. To će vam potvrditi svi oni koji su sa ,,Travelland-om” bar jednom odseli u Xenios Port Marina hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking. Praktično sve što vam je potrebno! Uz cene snižene i do 32%, sedam noći za dve odrasle osobe i dvoje dece do 14 godina, sa All Inclusive uslugom, po ceni je već od 390€! Xenios Dolphin Beach Hotel 3* je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park. All inclusive usluga ovog hotela sada je po ceni polupansiona, pa dve odrasle osobe i dete do 14 godina mogu ostvariti 7 noćenja po ceni već od 321€!

foto: Promo

Za ove hotele važi i više nego sjajna ponuda za uskršnje praznike i Prvi maj.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track