TEŠKO MI JE ŠTO ZAVISIM OD MUŽA I MAME: Žena Marka Bulata dala prvi intervju pred POROĐAJ! Trudnoća je RIZIČNA
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

TEŠKO MI JE ŠTO ZAVISIM OD MUŽA I MAME: Žena Marka Bulata dala prvi intervju pred POROĐAJ! Trudnoća je RIZIČNA

Stars -

Marko Bulat i njegova supruga Marija sitno broje do porođaja, a kako prognoze lekara kažu par će dobiti sina u martu tekuće godine.

Pevačeva supruga je tom prilikom dala prvi intervju, iako nije sklona javnim istupanjima.

"Kada se beba mrda, onda mi je lepo. Starija ćerka Sofija ima razumevanja i pomaže mi, kao i moja majka Biljana, koja je kod nas svakodnevno. Ona je tu kad Marko mora da obavi svoje poslove, pošto ne žele da me ostavljaju samu. Teško mi je što zavisim od Marka i mame, ali ne smem da se naprežem, pa ne mogu ni Doroteu (prim.aut. mlađu ćerku) da podignem. Ona je po svemu tatina ćerka, a Sava (prim.aut. par je već odlučio da će se tako zvati njihov naslednik) će da bude mamin sin. Da konačno razumem majke koje imaju sinove, pošto kažu da je to posebna vrsta povezanosti, baš kao i kad su u pitanju očevi i ćerke", istakla je Marija.

foto: Damir Dervišagić

"Dorotea je još mala da bi shvatila šta se dešava, a Sofija se veoma raduje i jedva čeka da ponovo postane starija sestra. Ona brine i o sestri i o mami, hoće da pomogne i posluša sve što treba. Marko i ja smo im potpuno posvećeni, i zaista nema veće sreće nego da gledaš kako ti deca rastu iz dana u dan", zaključila je sa osmehom ona.

O njenom stanju u trudnoći rekao je nekoliko reči i sam Marko Bulat za isti magazin.

"Žalim jedino što Marija nije mogla da uživa. Pošto je trudnoća visokorizična, plaši se maltene svakog pokreta, a kad god odemo kod lekara, svi je puste uz uputstvo da miruje. Ne može mnogo da šeta, da jede ono što tog trenutka poželi, da se opusti i uživa, kao ni da se naspava", zabrinuto je otkrio pevač.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Gloria, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track