ACA LUKAS IZAZVAO SUDAR NA VOŽDOVCU! Pevač naleteo na zadnji deo autobusa: Šta da sam poginuo, ne daj Bože?! BESAN! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

ACA LUKAS IZAZVAO SUDAR NA VOŽDOVCU! Pevač naleteo na zadnji deo autobusa: Šta da sam poginuo, ne daj Bože?! BESAN! (VIDEO)

Stars -

Aca Lukas naleteo je kolima na zadnji deo autobusa na uglu Veljka Lukića Kurjaka i Bulevara oslobođenja. Tom prilikom, pevač je razvalio retrovizor. Izašao je iz džipa, pokupio ravaljene ostatke, pa otišao svojim putem. Vozač autobusa obavestio je nadređene, a izjavu je dao čovek koji je na licu mesta prepoznao Lukasa.

On je, svakako, odlučio da lično reši problem.

foto: Dragan Kadić

"Rekli su mi da sačekam uviđaj, a ja sam rekao: 'Vidi, skuplje je i ceo dan da čekam uviđaj i da se jurcam po raznoraznim ustanovama... Ja ću to da rešim", izjavio je za Ekskluzivno, gde je takođe vidno iznerviran prokomentarisao dolazak policije kući: "Šta bi bilo da sam poginuo, ne daj Bože, negde usput i sad recimo šta... da kažeš ljudima? Da me iznesu mrtvog iz kola i da me stave u kovdžeg, na binu?!" govorio je Aca.

U nenamernom čukanju nije oštećen autobus, već Acin auto, tako da pevač neće odgovarati niti ima da plati bilo kakvu štetu, jer je minimalna.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja