USRED SREDE Udatu Bebicu podmladio švaler

ABRONOŠA

USRED SREDE Udatu Bebicu podmladio švaler

Stars -

Dragi moji, nećete verovati šta sam sve saznala. Donosim vam pikantne pričice iz estradnog sveta koje su se ovih nedelja prepričavale.

Prva ličnost je jedna voditeljka koja je pre dve godine izgovorila sudbonosno "da" starijem muškarcu. Zvaćemo je Bebica jer izgleda mladoliko iako je i ona u ozbiljnim godinama. Još uvek se dobro drži i neguje se najboljim preparatima. Izgled joj je najveći adut, a mnogi su oduvek želeli da se nađu u njenom zagrljaju. Udvaraju joj se dosta mlađi od nje, a jednog udvarača je tako smuvala neobaveznim flertovanjem koje je preraslo u ljubav. Kažu mi izvori da se pohvalila kako nije imala bolji seks nego sa tim dečkom. Pošto je danas popularno da moderna žena pored muža ima i ljubavnika, i Bebica je ozbiljno shvatila taj trend. Već nekoliko meseci viđa se sa momkom koji ju je podmladio u potpunosti i uopšte ne razmišlja o mužu. Suprugu se pravda da sa drugaricama završava obaveze kad god je sa ljubavnikom. Sa njim je isprobala neke egzibicione sportove, putovala, ali se i zaljubila. Sad ne zna kako da zadrži dečka, a da joj uz to muž ne provali švrljanje sa strane. Frajer pritiska Bebicu da se odluči jer će u suprotnom on pronaći sebi devojku za brak jer želi da se skrasi...

Druga ličnost ove srede je Bebicina koleginica. Nju ćemo nazvati Mršavica zbog fantastičnog izgleda. Ona, osim što je posvećena poslu, najviše vremena provodi sa detetom i mužem, koji je ranije švrljao sa strane. Poslednjih godina zaboravio je na devojke jer ga je snašla muka za koju je Mršavica saznala. Naime, on je dok su bili na početku braka, napravio dete drugoj, a Mršavica je jedva prešla preko te prevare. Nije želela da joj ništa poremeti brak jer svog muža ludo voli, pa je brže-bolje i ona zatrudnela. Bojala se da će joj muž pobeći. On je upoznao svoje vanbračno dete, ali nije u komunikaciji sa njim jer ne oseća nikakvu emociju. Mršavici to odgovara, a kada je pre nekoliko godina saznala za muževljevu prevaru, zapala je u depresiju, a suprugu je obećala da će ga ocrniti u medijima ako se pojavi još neki vanbračni naslednik.

Drugari, to bi bilo sve za ovu sredu, čitamo se i sledeće. Pozdravljam vas.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja