SAŠA POPOVIĆ U ŠOKU ZBOG SMRTI VELIKOG PRIJATELJA! OTIŠAO JE NAJLEPŠI GLAS ČITAVOG BALKANA: Teško je govoriti o nekome sa kim si proveo CEO ŽIVOT!
Foto: Printscreen Youtube, Dragana Udovičić

bol je neoposiva

SAŠA POPOVIĆ U ŠOKU ZBOG SMRTI VELIKOG PRIJATELJA! OTIŠAO JE NAJLEPŠI GLAS ČITAVOG BALKANA: Teško je govoriti o nekome sa kim si proveo CEO ŽIVOT!

Stars -

Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kako saznajemo, nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, a Šaban je tamo imao nastup.

Porodica Šabana Šaulića oglasila se nakon stravične nesreće zajedničkim saopštenjem u kojem su satkali svu bol koju u ovim trenucima osećaju. Saopštenje koje smo preneli u celosti.

Šabanov višegodišnji prijatelj, direktor "Grand" produkcije Saša Popović, dao je kratak komentar povodom ove tragedije.

- Teško je govoriti o iznenadnom odlasku ljudi sa kojima ste proveli veliki deo svog života. Teško je naći reči utehe za njegovu porodicu i sve nas koji smo ga poznavali, družili se i sarađivali. Nenadoknadiv gubitak i za muziku, jer je otišao najlepši glas čitavog Balkana. Moja porodica i ja smo veoma tuzni i potreseni - rekao je za Saša Popović.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Youtube, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track