Bora Čorba: Sledeće godine nastupam u Zagrebu!

legenda za drugove zagrebačke

Bora Čorba: Sledeće godine nastupam u Zagrebu!

Stars -
Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert, rekao Đorđević u Čakovcu i dodao da je vrlo aktivan u DSS i da je razočaran rezultatima izbora u Srbiji

ZAGREB - Rok grupa Riblja čorba i njen frontmen Bora Đorđević nastupiće naredne godine u Zagrebu, najavio je Đorđević u razgovoru za internet portal MojZagreb!"Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika, u Zagrebu. Za sada ne mogu definisati datum, ali u prvoj polovini 2013. godine sigurno", rekao je Đorđević u Čakovcu gde se zaustavio nakon uapešnog nastupa u Sloveniji na putu za Beograd.

Jedan od razloga najavljenog nastupa je i velik broj Hrvata, iz Zagreba, Rijeke, Pule, Splita i mnogih drugih gradova koji dolaze na koncerte u Sloveniji, rekao je Đorđević. "Baš iz Splita na sve naše koncerte dolazi bračni par koji su na rukama istetovirali ime naše grupe. Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto", rekao je Đorđević koji veruje da bez obzira na različita politička opredelenja rokenrol, kao i muzika uoopšte, moraju biti iznad pogleda na svet.

"Uvek sam tvrdio da je Čakovec u ex Jugi bio najrokerskiji grad i uvek rado navratim baš ovde", kazao je Bora Čorba koji u Čakovec uvek rado svrati kod svog prijatelja Franca Kokalja. Na pitanje da li zna koliko ljudi u Hrvatskoj prati njihov rad s obzirom na to da pesme Riblje čorbe caruju na hrvatskom crnom tržištu, Bora Čorba je rekao da je većina pesama na jutjubu, pa nije problem doći do njih.

"Spoznaja o slušanosti dovoljno govori o našim pripremama za koncert u Zagrebu", rekao je on i najavio novi album koji bi trebalo da ugleda svetlo dana krajem jeseni. Bora Čorba nije propustio da kaže da je i dalje vrlo aktivan u DSS-u Vojislava Koštunice i to u glavnom odboru i da je razočaran nedavnim izborima u Srbiji. Dementovao je priče da se razveo od supruge, ističući da on i žena često odlaze na odmor na planinu Rudnik, ali da su zbog posla najviše vezani uz svoju kuću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track