ON JE JEDINI ŽIVI SVEDOK STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE ŠABAN IZGUBIO ŽIVOT! Plače na sav glas, urliče od bola a ove scene ne zaboravlja: Pevač je sedeo na ogradi i držao se za stomak... ŠOK DETALJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Printscren Facebook

POTRESNO

ON JE JEDINI ŽIVI SVEDOK STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE ŠABAN IZGUBIO ŽIVOT! Plače na sav glas, urliče od bola a ove scene ne zaboravlja: Pevač je sedeo na ogradi i držao se za stomak... ŠOK DETALJI! (VIDEO)

Stars -

Kum Šabana Šaulića, Slobodan Boban Stojadinović, jedini je preživeli iz automobila u kojem su kobnog 17. februara tragično nastradali kralj narodne muzike i njegov vozač Mirsad Kerić.

U potresnoj ispovesti iz bolničke postelje progovorio je o svemu, pa u javnost izneo još šok detalja jezive saobraćajke.

"Ležim u krevetu, tako reći ne mogu da ustanem. Teraju me da šetam da ne bi dobio upalu pluća. Na silu moram da ustanem, plačem na sav glas i urličem od bola. Moram da stanem i da se uspravim da bi bolje disao, jer kada ležite u postelji prikujete se za postelju. To otežava rad plućima, onda tromboze, onda me na silu teraju da ustanem. Noge ne mogu da pomerim zbog karlice, jer mi je pukla", tihim glasom govorio je Slobodan.

foto: Printscreen Facebook

"Izašao je (Šaban Šaulić) iz automobila, sedeo na nekoj ogradi, držao se za stomak ili ne znam gde. Rekao je da mu je loše, priključili su ga na aparate, videli da gube pritisak ali nisu znali gde. Pošto nije imao spoljašnje krvarenje, znali su da je unutrašnje. Pozvali su hitno helikopeter koji je sleteo, na aparate i u bolnicu".

"Juče me je posetio dežuran doktor koji je bio na licu mesta da nas zbrine i rekao da je Šaban bio pri svesti tokom čitave situacije", zaključuje on.

Inače, prvi rezultati obdukcije Šabana Šaulića su stigli, a prema navodima nemačkih medija, Šaban jeste preminuo od posledica teške saobraćajke koja se dogodila 17. februara 2019. godine.

"Te povrede izazvane nesrećom jesu izazvale njegove smrt. Povrede su bile toliko velike, da sve i da su ga operisali, ne bi uspeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao pojas", navodi se u saopštenju policije do kojeg je došao nemački sajt Neue Westfalische.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic/OTV Valentino/Foto: Printscreen , Facebook screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja