Najnovije vesti

UNUK ŠABANA ŠAULIĆA DOLAZI U SRBIJU NA SAHRANU: Luka Adžić najponosniji je na svog DEKARU! Doputovaće pravo iz Belgije!
Foto: Dragana Udovičić, Ana Paunković

luka postigao gol i posvetio ga dedi

UNUK ŠABANA ŠAULIĆA DOLAZI U SRBIJU NA SAHRANU: Luka Adžić najponosniji je na svog DEKARU! Doputovaće pravo iz Belgije!

Stars

Luka Adžić, unuk Šabana Šaulića, nakon saznanja da je njegov deda poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, povukao se u sebe i ne prestaje da plače. On će samo dan pre zakazane sahrane doputovati u Srbiju, a zbog obaveza prema belgijskom klubu, za njega dolazak nije bio moguć ranije.

 

Igrač Anderlehta nije mogao zbog klupskih obaveza ranije da dođe u Beograd, čak je tokom vikenda i nastupio za mladi tim "ljubičastih" i postigao gol koji je posvetio svom dedi.

foto: Privatna arhiva

- Luka ne može da dođe sebi od šoka. Dedu je obožavao. Možda čak više od svih drugih članova porodice. Ponosan je bio na činjenicu da je baš njegov deda kralj narodne muzike - rekao je izvor blizak porodici nastradalog pevača.

Šaban Šaulić je bio izuzetno ponosan na svog unuka, pogotovo što se posvetio fudbalu koji je voleo i "kralj narodne muzike" i mnogo puta istica da nije postao pevač, verovatno bi bio uspešni fudbaler.

 

Podsetimo, sahrana Šabanu Šauliću zakazana je za petak, 22.februar, u 15 časova, a pevač će počivati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

foto: Prinscreen, Dragana Udovičić

Kurir.rs, Alo / Foto: Dragana Udovičić, Ana Paunković

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...