Najnovije vesti

VESNA ZMIJANAC JEDVA GOVORI! Zanemela otkako je otišao njen Šale: Imala je 16 kad su im se putevi ukrstili, a evo šta je sve za nju URADIO! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

POTRESNO

VESNA ZMIJANAC JEDVA GOVORI! Zanemela otkako je otišao njen Šale: Imala je 16 kad su im se putevi ukrstili, a evo šta je sve za nju URADIO! (VIDEO)

Stars

Vesnu Zmijanac tragična vest o smrti Šabana Šaulića mnogo je potresla. On je bio njen veliki prijatelj, ali i učitelj, sa kojim je kako kaže i deo nje otišao. 

foto: Privatna arhiva

"Očajna sam. Dragi moj Šale, sa tobom je otišao i deo mene. Sve što sam o pevanju naučila, naučila sam od tebe. Hvala ti što si postojao. Počivaj u miru i sa anđelima, dragi moj učitelju i druže moj. Mnogo mi je tesko", rekla je neutešna Vesna za Kurir.

Kako ističe, teško joj je pre svega zbog toga što se sve dogodilo iznenada. 

"Moram priznati... kad mi je majka umirala bila je bolesna. Nadali smo se tu i tamo svemu i svačemu. Da će biti ovako ili onako. Kad mi je otac otišao isto je bilo... nekih godinu dana smo se spremali za njegov odlazak. Ali, ovo (smrt Šabana Šaulića) je bio jedan takav udarac za mene da prosto ne mogu da ga uporedim ni sa čim", izjavila je za "Eksluzivno" Vesna Zmijanac, koja svog velikog prijatelja i učitelja želi da odboluje sama i u tušini.

foto: Dragan Kadić

"Prvo, još nisam sebi došla. Niti se mnogo oglašavam niti mnogo pričam o svemu tome, ali onako kako sam ga ja poznavala i on mene... hoću da ga odbolujem sama i bez mnogo priče", rekla je ona, pa nastavila:

"Ja Šabana znam od 16. godine. Prvi moji koraci, stihovi... to strpljenje njegovo kada mi je pokazivao kako se peva. Nije mu bilo teško ni 50 puta da mi pokazuje! Znao je da ja imam kapaciteta, a znala sam desetak pesama kada me je on poveo sa sobom da mu budem gost".

Sa velikom tugom priseća se svega što je proživela sa njim. 

"Znao je da kaže da imam njegovu emociju... to šta je on meni dao u mom životu i kroz život je način mog pevanja, dikciju, način izgovaranja reči kroz pesmu. Ja to na početku nisam znala", ispričala je Vesna.

foto: Dragana Udovičić

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Sahranjen je u Beogradu 22. februara, na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...