Najnovije vesti

MINA KOSTIĆ PALA JE PRED ŠABANOVIM KOVČEGOM OD BOLA! Posle sahrane kralja narodne muzike uputila je njegovoj ćerki Ildi potresnu poruku: Zna se kako ćerka pati... (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

EMOTIVNO

MINA KOSTIĆ PALA JE PRED ŠABANOVIM KOVČEGOM OD BOLA! Posle sahrane kralja narodne muzike uputila je njegovoj ćerki Ildi potresnu poruku: Zna se kako ćerka pati... (FOTO)

Stars

Mina Kostić srušila se na kolena na sahrani pevača Šabana Šaulića, koji je preminuo 17. februara u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kada je pala, nije bila u stanju nijednu da izusti. Držala je ruku preko očiju i plaka, malaksala od bola.

Samo nekoliko dana nakon sahrane, putem društvenih mrža otkrila je da misli na Šabanovu ćerku Ildu. Kao neko ko je i sam ostao bez oca, posvetila joj je baladu Kristine Agilere pa napomenula da ćerke za svojim očevima i te kako pate.

foto: Printscreen Kurir TV

"Ovo je zaista jedna dirljiva pesma o ćerki i ocu... Zato bih je posvetila Ildi Šaulić i njenom voljenom ocu Šabanu, koga na veliku žalost više nema. Ne znam zašto ali me jako podseća na njih... Kao i mog pokojnog oca... Zna se da sve ćerke pate i te kako za svojim očevima", poručila je Mina.

foto: Facabook screenshot

Inače, Agilera je napisala pesmu "Hurt" kao sećanje na njenog oca. Jednom prilikom objasnila je da joj je veoma žao što je njen otac pred smrt čuo kako ona peva o tome kako je on maltretirao njenu majku. Pevačica ga je mrzela zbog toga, i sve emocije pretočila je u pesmu. Ipak, teško joj palo što nije imala priliku da mu se izvini i kaže mu da ga još uvek, bez obzira na sve, voli. Tako je nastao "Hurt". 

Kurir.rs/Foto: Stefan Jokić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...