CECA POSETILA ŠABANOVU UDOVICU 2 DANA POSLE SAHRANE: Ražnatovićeva ostala sa očajnom Gocom do jutra, a evo šta su radile!
Foto: Vladimir Šporčić, Sonja Spasić

TUŽNE

CECA POSETILA ŠABANOVU UDOVICU 2 DANA POSLE SAHRANE: Ražnatovićeva ostala sa očajnom Gocom do jutra, a evo šta su radile!

Stars -

Dva dana posle sahrane pevača Šabana Šaulića, Ceca Ražnatović došla je u porodičnu kuću porodice Šaulić kako bi pružila podršku Goci Šaulić u najtežim trenucima.

foto: Nemanja Nikolić

Pre 18 godina Ceca je izgubila Arkana, pa se potpuno saoseća sa Gocinim bolom, a zajedno su plakale i prisećale se situacija koje su imale sa pokojnim Šabanom.

Goca je u veoma lošem stanju, ne prestaje da plače, pa je Ceca u večernjim satima posetila Šabanovu udovicu i ostala do jutra.

foto: Damir Dervišagić

"Ceca joj je rekla da tačno zna kako joj je, da neće da je laže da će vreme učiniti svoje, jer neće, pošto zauvek ostaje praznina. Pevačica je posavetovala Šabanovu suprugu da se okrene deci i unucima, jer će joj oni biti jedini lek. Goca je upijala sve što joj je Ceca pričala, pa su zajedno plakale i prisećale se situacija koje su doživele sa Šabanom", priča sagovornik.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer, Foto: Vladimir Šporčić, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track