Bora Čorba peva u Zagrebu

Bora Čorba peva u Zagrebu

Stars -
Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević

ZAGREB - Bora Đorđević planira koncert u Zagreb, objavio je internet portal mojzagreb, čiji novinar je razgovarao sa beogradskim rokerom u Čakovcu gde se u povratku sa koncerta Riblje čorbe u Sloveniji zaustavio da bi posetio rok klub Podroom.

"Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević hrvatskom portalu.

Mojzagreb.info dodaje da on nije mogao da precizira datum koncerta, ali je rekao da će to biti u prvoj polovini sledeće godine. Hrvatski portal kaže da se Đorđević odlučio na koncert u Hrvatskoj zbog velikog broja Hrvata koji dolaze na koncerte Riblje čorbe u Sloveniju.

"Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto", citira ga hrvatski portal i dodaje da je on izrazio uverenje da muzika mora da bude iznad pogleda na svet bez obzira na različita politička opredelenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track