ĐANI ODUVAO BEOGRADSKU ARENU: Nezaboravna osmomartovska žurka pred 20.000 ljudi
Foto: Promo

ĐANI ODUVAO BEOGRADSKU ARENU: Nezaboravna osmomartovska žurka pred 20.000 ljudi

Stars -

Kao što je i najavljivano, Djani je priredio najveću osmomartovsku žurku u istoriji, okupivši 20.000 ljudi u Beogradskoj areni i priredivši im nezaboravan spektakl!

foto: Promo

Folk zvezda je uz ovacije dočekana u najvećoj dvorani na Balkanu I zapevavši pesmu „Nema me”, uz pratnju Endžija Mavrića i orkestra, podigavši već od prvih taktova publiku na noge i trenutno dovevši atmosferu do usijanja.

- Dobro veče, familijo! Dobro mi došli. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju i odmah na početku želeo bih da svim damama čestitam 8. mart- rekao je Đani, koga je sve vreme pored bine podržavala supruga Slađa, bez koje, kako je priznao, ne bi bilo ni njegove uspešne karijere ni koncerta u Beogradskoj areni.

Folk pevaču podršku su pružali i članovi porodice kao i organizatori koncerta, koji su organizaciono i produkciono pomerili granice na ovim prostorima.

foto: Promo

Dobro raspoloženje nisu skrivali ni Đanijevi gosti, Seka Aleksić, Jana, Andreana Čekić i Peđa Medenica koji su svojim hitovima pomogli Đaniju da njegov koncert ostane upamćen kao spektakl koji će i u godinama koje slede biti teško nadmašen.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track