Najnovije vesti

NAŠE POZNATE LIČNOSTI PREDSTAVILE: Novi hit o kome  svi pričaju...
Foto: Miloš Nadaždin

TRENDSETERI

NAŠE POZNATE LIČNOSTI PREDSTAVILE: Novi hit o kome svi pričaju...

Stars

U skladu sa vremenskom prognozom koja je sve više prolećna, naše najveće zvezde okupile su se na zanimljivom događaju na kojem su predstavile novi hit #MintBerryFever.

 

foto: Miloš Nadaždin

Upravo ova dva ukusa, Mint i Berry, oduševila su Biljanu Tipsarević, Ivana Ivanovića, Slavena Došla, Boška Jakovljevića i mnoge druge.

 

foto: Miloš Nadaždin

„Ovi ukusi su inače za mene omiljeni i veoma inspirativni, kako za igranje bojama kada govorimo o modi, tako i u kulinarstvu i mnogim drugim aspektima“ – podelio je sa nama poznati kreator i TV lice, Boško Jakovljević.

 

foto: Miloš Nadaždin

Biljana Tipsarević je takođe uživala u fotografisanju ispred jedinstvene cvetne instalacije koja je slavila inovativnost, ali i nove ukuse koji će osvojiti sve ove sezone.

 

foto: Miloš Nadaždin

„U modi su ove dve boje uvek u trendu. Baš zbog toga sam se odlučila da mi Mint i Berry budu inspiracija kada govorimo o nastavku Stay glorious kolekcije koju sam započela prošle jeseni inspirisana inovacijom koju je uređaj za zagrevanje duvana glo doneo na tržište“ - istakla je Biljana Tipsarević i dodala da joj se glo posebno dopada zbog toga što njegova konzumacija ne stvara dim i neprijatne mirise koji se posebno zadržavaju na garderobi.

 

foto: Miloš Nadaždin

Više utisaka sa samog događaja i kako su se naši selebritiji zabavili pred objektivom čuvenog fotografa Miloša Nadaždina, možete pogledati u galeriji u nastavku...

 

foto: Miloš Nadaždin

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...