Najnovije vesti

PREKINULA SARADNJU DUGU 17 GODINA: Severina otkačila menadžera zbog muža! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PUKLA TIKVA

PREKINULA SARADNJU DUGU 17 GODINA: Severina otkačila menadžera zbog muža! (FOTO)

Stars

Petrović je poznat po tome što je o Seve brinuo kao nijedan menadžer. Vodio je kompletnu brigu kako o njenim privatnim stvarima, tako i o poslu

Severina Kojić stavila je tačku na 17 godina dugu saradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem. Pevačica je odlučila da njenu karijeru od sada vodi njen suprug Igor Kojić, tvrde izvori sa hrvatske estrade.

foto: Dragana Udovicic

- Seve i Tomica se u poslednje vreme nisu baš slagali kad je njena karijera u pitanju. Tikva je pukla kad joj je izašao novi album. Ipak, on je nastavio još neko vreme da radi s njom kako bi je ispoštovao i završio papirologiju za poslove koje su već isplanirali.

Međutim, svima je bilo jasno da nešto nije u redu kad se Tomica nije pojavio na snimanju Severininog spota za pesmu "Fatamorgana". Ona je, kako bi prikrila da nešto nije u redu, rekla da je on ostao u Zagrebu jer ima suđenje. Takođe, Tomica se nije pojavio ni na rođendanu njenog sina, što je svima bilo čudno - kaže naš izvor i dodaje da je tada Igor ušao u igru.

foto: Printscreen/Instagram

- To je bilo čudno, jer Tomica je svuda išao sa Seve, sve je nadgledao i držao u svojim rukama. Kontrolisao je svaku situaciju i davao izjave u njeno ime. Igor je odavno imao ideju da preuzme Tomičin posao, jer svakako ide svuda s njom i gledao je kako on to radi, ali je Seve tek sada popustila. Sada smatra da je to dobra opcija jer će sav novac ostajati njima. Ako se uzme u obzir da je Severinin suprug školovani menadžer, inače sportski, ali i to da je rastao uz oca pevača i da je i sa suprugom stekao dosta iskustva kad je estrada u pitanju, ona smatra da može da joj bude menadžer i PR - kaže izvor i dodaje da Kojićka svom mužu stopostotno veruje.

foto: Jelena Balić/Story, Damir Dervišagić

- Seve je sigurna da će Igor to dobro raditi i veruje da joj Tomica neće nedostajati. Čak sam načuo da je njen suprug već ugovorio neke nastupe u Beogradu, ali još ne znam za koji datum - kaže izvor.

foto: BETA

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Tomicom, ali on nije odgovarao na naše pozive. Nismo dobili ni Igorov komentar jer je njegov broj telefona poznat našoj redakciji sve vreme bio nedostupan.

foto: Printscreen

Inače, Petrović je poznat po tome što je o Seve brinuo kao nijedan menadžer. Vodio je kompletnu brigu kako o njenim privatnim stvarima, tako i o poslu. Bio joj je 24 sata na raspolaganju, pazio je da li joj je hladno ili vruće, sa sobom je uvek nosio flašicu vode ako ona ožedni, nosio joj je kišobran i torbicu. Sada bi Igor i to trebalo da preuzme na sebe.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Dragana Udovičić

HIT SA IZGOVORENIM "DA" DOBILI I POSAO Tanja, Seka i Indira najviše veruju muževima

Severina Kojić nije jedina pevačica kojoj suprug vodi karijeru. I Tanja Savić je, čim se udala, angažovala muža Dušana za menadžera pa joj on zakazuje nastupe. Mnogi smatraju da je time napravila grešku, jer od tada njena karijera je krenula nizbrdo, a predviđali su joj veliki uspeh.

foto: Printscreen Instagram

Seka Aleksić je organizaciju karijere i nastupa prepustila suprugu Veljku Piljikiću. On je prati na sve nastupe, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, i brine se o njenom imidžu.

foto: Instagram screenshot

Mnogi komentarišu da je Seka dostigla vrhunac popularnosti upravo kad se prepustila Veljku.

foto: pritnscreen jutjub

Indira Levak j po odlasku iz grupe Kolonija prepustila menadžerski posao suprugu Miroslavu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...