Najnovije vesti

OPLAVIO JE VERENICU, ŠAKAMA JE IZUDARAO PO LICU, SLOMIO KOSTI: Dok se Ana Marija bori sa SUDOVIMA, evo šta Vlado radi po Las Vegasu (FOTO)
Foto: Marina Lopicic, Dragan Kadić

STOP NAsilju

OPLAVIO JE VERENICU, ŠAKAMA JE IZUDARAO PO LICU, SLOMIO KOSTI: Dok se Ana Marija bori sa SUDOVIMA, evo šta Vlado radi po Las Vegasu (FOTO)

Stars

Vlado Stanojević, voditelj koji se nalazi na poternici jer je pretukao verenicu Anu Mariju Žujović, nimalo se ne obazire šta se dešava u Srbiji i kroz koji pakao prolazi Ana Marija zbog suđenja koji nikako ne počinje zato što Stanojević od skandala nalazi u Americi. 

Naime, dok fitnesinstruktorka vodi bitku za pravdu sa pravosuđem, advokatima i sudijama, Vlado uživa u lagodnom i mirnom životu. 

On se oglasio na Instagramu i pokazao kako uživa u kafici i nimalo ga ne pogađa šta se dešava u Srbiji.  

foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, u optužbi piše da je "Stanojević povredio oštećenu tako što je bez najave oko tri časa došao u njen stan i nakon kraće rasprave je udario otvorenom šakom po obrazu i oborio je na trosed. Kada je oštećena zaplakala i htela da ustane, on ju je oborio na krevet, nakon čega je oštećena uspela da pobegne u spavaću sobu. Sustigao ju je i oborio na krevet i seo preko nje i više puta je levom šakom stisnutom u pesnicu udario u predelu lica i glave dok je svojom desnom rukom držao njenu levu ruku kako bi je onesposobio da se brani. Tom prilikom joj je naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma prednjeg i zadnjeg zida sinusa gornjovilične kosti sa desne strane i lake telesne povrede u vidu nagnječine sa krvnim podlivom u predelu ispod desnog oka, nagnječinu u jagodičnom predelu lica sa leve strane i nagnječinu sa krvnim podlivom veličine pet puta tri centimetra u predelu srednje trećine leve podlaktice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #nightout #ontherecordlv

Објава коју дели Vladimir Stanojevic (@vladimirstanojevic) дана

Kurir.rs/Foto Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...