Najnovije vesti

CIRKUS

DRUGARICE, PROKLETNICE! P*JEBALA SE SA SLOBOM I IZDALA NAJBOLJU PRIJATELJICU?! Kija progovorila o prekidu prijateljstva sa Anom Korać! Sve sam saznala kad joj je otac umro i samo želim JEDNO (VIDEO)

Stars

Ana Korać i Krisitna Kija Kockar bile su najbolje prijateljice u Zadruzi 1 i jedna drugoj su bile podrška, ali je prijateljstvo puklo kada se rijaliti završio. 

 

Priča se da je Koraćeva bila sa Kijinim bivšim mužem Slobodanom Radanovićem i da je to razlog zašto je puklo prijateljstvo. Kija je na Instagramu, kada se uključila u lajv, 

 

"Ne družim se više sa Anom Korać. Neću vam reći razlog, iako to sve zanima. Za neke stvari sam saznala baš tu noć kad joj se to desilo sa ocem i zato nikada nisam pričala o tome, niti ću. Ja želim prvo da pričam sa njom. Iskreno, jedva čekam da je vidim i da je pogledam u oči", rekla je Kija.

Podsetimo, Stanija Dobrojević, koja se trenutno sa Koraćevom nalazi u Zadruzi 2, raskrinkala je starletu i rekla da je bila sa bivšim mužem najbolje prijateljice. "Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Po*ebala si se s Slobom. Mogla si budeš odana svojoj prijateljici znaš kojoj, a ovoj iz rijalitija nisi", rekla je Dobrojevićeva pred svima. 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...