TIJANA AJFON HITNO OPERISANA: Probudila se VRIŠTEĆI od bolova, jedva pozvala Hitnu pomoć! Sekunde je delile da ISKRVARI do SMRTI
Foto: Dragana Udovičić

10 Dana bila u bolnici

TIJANA AJFON HITNO OPERISANA: Probudila se VRIŠTEĆI od bolova, jedva pozvala Hitnu pomoć! Sekunde je delile da ISKRVARI do SMRTI

Stars -

Starleta Tijana Ajfon hitno je prebačena u bolnicu kada joj je u toku noći pukao čir na dvanaestopalačnom crevu i izazvao obilno unutrašnje krvarenje. Ona je danima trpela ogromne bolove, ali nije ni slutila šta se dešava.

Tijana je danima osećala bolove i mučnunu, nije mogla da spava i pila je tablete kako ne bi povraćala. Nije htela da ide kod lekara, sve dok se kobnog jutra nije probudila vrišteći.

foto: Printscreen/Instagram

"Iako je trpela nekoliko dana, tog jutra negde oko pet Tijanu je probudio oštar bol, koji joj je ubrzo obuhvatio čitavo telo. U suzama je pozvala najbolju drugaricu i vrišteći je molila da dođe jer je mislila da će umreti. Kada je stigla drugarica, našla ju je na podu spavaće sobe. Pozvala je Hitnu pomoć, koja je Tijanu stavila na nosila i prevezla je u bolnicu. Kada su stigli, lekari su konstatovali da joj je pukao čir na dvanaestopalačnom crevu i da se radi o ozbiljnom unutrašnjem krvarenju", ispričao je izvor i otkriva da je Tijana odmah operisana.

"Po njenom dolasku, shvatili su da nema vremena za čekanje i prebacili su je u salu za operacije. Kada se sve završilo i kada se probudila, objasnili su joj da je za dlaku izbegla smrt i dan operacije treba da slavi kao drugi rođendan. Nedelju dana je provela u bolnici i sada se uspešno oporavlja", otkrio je izvor, a Ajfonka je potvrdila ova saznanja: "Previše stresa, previše svega, ali hvala bogu, sad sam dobro".

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja