SLOBA PROGOVORIO O LUNI I GASTOZU, DARI BUBAMARI, ALI I O SVOJIM EKSPLICITNIM SNIMCIMA: Pevač razvezao jezik, devojke pazite se!
Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Instagram

voli je i golu

SLOBA PROGOVORIO O LUNI I GASTOZU, DARI BUBAMARI, ALI I O SVOJIM EKSPLICITNIM SNIMCIMA: Pevač razvezao jezik, devojke pazite se!

Stars -

Sloba Radanović svoju romansu sa Lunom Đogani karakteriše kao grešku, a snimak Dare Bubamare sa eksplicitnim sadržajem, kao šmerekski. Đoganijeva ga iz drugog po redu rijalitija i dalje pominje, ali čini se da je ona poslednja na svetu koja ga interesuje.

Kada je pevač dobio pitanje da prokomentariše se.s svoje nekadašnje devojke sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, on je nonšalantno izbegao da odgori, skrenuvši temu u pravcu koji njemu odgovara.

- Svako ima nešto da kaže na tu temu, a do juče su svi ćutali. Pa, eto, uvidiš da si pogrešio...(veza sa Đoganijevom). Kao što se preko noći nešto desi, tako i preko noći nestane - rekao je Radanović.

Sa druge strane, Daru podržava u "njenim greškama", pa je tako pevačici dao i podršku.

- Dao sam Dari podršku. Baš ti koji su je najviše kritikovali rade iste stvari, čak i gore nego što ona radi. Svi imamo svoje bubice, bitno je to šmekerski izneti. Šta, ona je žena pogrešila, ali je na milion drugih načina pokazala da je veliki čovek i da je dobra osoba, tako da, ta jedna njena greška ne može meni ništa da učini, da iskrivi mišljenje o njoj - rekao je Sloba.

A o snimcima:

- Stvarno nemam takvih snimaka, nemam takvih slika, možda ako meni neko pošalje, pa da procuri to. Ali, stvarno pazim.

foto: Printscreen Paparaco Lov

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja