ABRONOŠA USRED SREDE: Silikonku opljačkao frajer

Usred srede

ABRONOŠA USRED SREDE: Silikonku opljačkao frajer

Stars -

Kada je provalila da je s njom samo zbog novca, htela je da raskine. Međutim, on ju je ucenjivao da će joj napraviti pakao od života ako ga ostavi

Drugari, uvek volim kad dođe sreda jer se tada družimo, ali od ove, kao što vidite, biću u Kurir Starsu.

To što sam promenila mesto, ne znači da vam više neću donositi sjajne priče. I dalje ćete uživati u abrovima koje ću vam prenositi. I danas imam dve sjajne priče.

Prva se tiče jedne pevačice, zvaćemo je Silikonka, jer se više ne zna šta joj je na licu i telu dorađivao plastični hirurg. Ona važi za dobru ribu, ali svoju popularnost nije stekla muzičkim sposobnostima, već skandalima. Silikonka voli nevaljale momke, pa je često upadala u neprilike zbog njih.

Nju je jedan dečko otkačio zbog drugarice, drugi ju je izblamirao u javnosti kada je izneo njihovu intimu, ali i pored tih grešaka, ona se nije opametila. Jedna drugarica mi je ispričala da su joj roditelji zabranili da se i dalje petlja sa sumnjivim tipovima jer će joj to uništiti život.

Pevačica je poslednjeg dečka upoznala u diskoteci u kojoj je pevala, a posle nekoliko meseci veze već je bila spremna da se uda za njega. Kupovala mu je poklone, skupu garderobu, a taj momak ju je redovno iskorišćavao, uzimao joj je pare, a kada je provalila da je s njom samo zbog novca, htela je da raskine. Međutim, on ju je ucenjivao da će joj napraviti pakao od života ako ga ostavi, a kada je video da ona ne popušta, jednom ju je i opljačkao.

Od tada joj se nije javio, a Silikonka je u depresiji jer nikako ne može da se pomiri s tim da je izigrana. Nije joj žao para, već šizi što je momci iskorišćavaju zato što je poznata i bogata. Odlučila je da više neće dopustiti da se frajeri igraju s njom, pa ne dozvoljava da joj se iko približi.

Druga priča ove srede tiče se jednog našeg pevača, zvaćemo ga Nalickani. On je dugo u muzici, ali poslednjih godina živi od stare slave. Nikako da ubode hit, a svi njegovi projekti ne prolaze slavno. Proredile su mu se svirke, ali je rešio da se ne preda i zbog toga je odlučio da prvo krene od svog izgleda. Smatra da bi mu to pomoglo u karijeri, pa je otišao kod estetičara. Rešio je da svom licu da novu svežinu jer ga i godine sustižu.

Zategao je lice, rešio se bora, a razmišlja da ode i na liposukciju. Odlučan je da promeni pristup poslu, jer je video da bolje prolaze zgodniji i mlađi, a pošto godine ne može da zaustavi, onda bar da izgleda mladoliko i zavodnički. Kolege su već primetile njegove „popravke“, ali čujem da komentarišu da mu ni to neće pomoći da bude zapaženiji na sceni, jer nema više tu energiju po kojoj je bio prepoznatljiv.

Dragi moji, to bi bilo sve za danas. Odoh da lovim nove priče.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track