Najnovije vesti

KOME ĆE PRIPASTI LORENA?! ANA SEVIĆ I DARKO SE DOGOVORILI O STARATELJSTVU: Lazić ipak još neće potpisati papire za RAZVOD i svadbu sa Marinom ODLAŽE za ovaj datum
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

SVE IDE POLAKO

KOME ĆE PRIPASTI LORENA?! ANA SEVIĆ I DARKO SE DOGOVORILI O STARATELJSTVU: Lazić ipak još neće potpisati papire za RAZVOD i svadbu sa Marinom ODLAŽE za ovaj datum

Stars

Pevač Darko Lazić posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživeo, potpuno je promenio životne navike. Srećne vesti da će mu verenica Marina Gagić roditi sina dale su mu još veću snagu da istraje u borbi za zdravlje.

 

Pošto je devojku nedavno verio, pevač je sve podredio opremanju kuće u dvorištu porodičnog imanja u Brestaču.

 

"Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, biće gotova do leta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko deteta, ali i njeni roditelji", rekao je Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.

foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile

Iako su se rastali još pre nekoliko godina, sve ovo vreme imali su problem o dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živeli. Zbog toga se pevač nije ni oženio Marinom.

 

"Radimo na razvodu, biće uskoro i to rešeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti u redu", istakao je Lazić, ali nije rekao kako će se o devojčici starati jer ne želi da ometa proces. Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, a Darko će već u junu postati otac, svadba sa Marinom će morati da sačeka. Biće sledeće godine.

 

"Neka se ove godine porodi, pa ćemo lepo sledeće godine natenane da spremimo svadbu. Tada će taman, kako Darko kaže, modi i da zapeva na svadbi jer je tek dobio dozvolu lekara da može da pusti glas, što ranije nije smeo zbog problema sa plućima.

foto: Sonja Spasić

"Nisam smeo da pe vam, ali skoro sam išao na kontrolu i rečeno mi je da polako mogu da počnem da pevam", otkrio je pevač.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Scena/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...