Mirko drugaru pozajmio kola

SRUŠENA BANDERA, DELOVI AUTA SVUDA PO PUTU, IZGORELA TRAVA: Ovo je mesto gde je auto Goce Božinovske sletelo s puta i zapalilo se! JEZIVO (KURIR TV)

Stars -

Automobil ford fijesta koji se vodi na pevačicu Gordanu Gocu Božinovsku jutros oko 5 sati sleteo je s puta u Surčinu u jarak, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo!

foto: Ana Paunković

Vozač je pobegao sa mesta nesreće, a veoma brzo je na mesto stigla policija koja je konstatovala da sem totalne štete na automobilu.

foto: Ana Paunković

Na mestu nesreće, u Surčinu, Donje polje vide se tragovi nesreće. Bandera je oborena, trava, zbog požara, potpuno je izgorela, a dalovi branika, auspuh...

foto: Ana Paunković

Podsetimo, Goca Božinovska ekskluzivno za Kurir je potvrdila da su njena kola izgorela, ali da nema veze sa njenim sinom Mirkom.

foto: Ana Paunković

"Mirko je dao drugu auto i sad sam i ja dobila tu informaciju. Bila je i policija. Na sreću nije niko povređen, a auto je potpuno uništen. Mirko nema veze sa ovim sem što je dao auto. Ja njemu ne dam da vozi, njega uvek drug vozi", rekla je Božinovska za Kurir.

Kurir.rs/PDV/Foto Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track