Najnovije vesti

ERA OJDANIĆ SA MILOJKOM POD RUKU PA U KOLO! Folker oduševljen mladom Milijanom: Moja devojka je ista kao ona, LJUBAZNA I VITKA, ali kad je izvedem viču mi da sam PEDOFIL!
Foto: Kurir, Marina Lopičić

HIT

ERA OJDANIĆ SA MILOJKOM POD RUKU PA U KOLO! Folker oduševljen mladom Milijanom: Moja devojka je ista kao ona, LJUBAZNA I VITKA, ali kad je izvedem viču mi da sam PEDOFIL!

Stars

Era Ojdanić javno je podržao vezu Milijane Bogdanović i Milojka Božića. Folker se uključio u program u kojem su oni gostovali, što je izazvalo velike simpatije kod dvadesetjednogodišnje devojke, buduće gospođe Božić.

 

I nakon toga nije krio svoje oduševljenje.

 

"Ona je totalno moj tip devojke. Baš je moj tip devojke. Ja imam sličnu njoj, ali je malo starija od nje. Ima 28 godina. Isto je onako vitka i ljubazna", počeo je on.

 

"Mnogi kažu da je ova veza komercijalna, da je medijska... Ja ne bih rekao jer sam čovek sa debelim iskustvom iz takvih nekih veza kao što su oni. Vidi se odmah da je on stari mačor. Kad sam odlazio u hotel Jugoslavija, ja se njega sećam odatle na ruletu. On je ekstra lik, a nije ni glup ni naivan", ističe Era.

 

 

"Mene iznenađuje cela Srbija što se šokirala zbog njihove razlike u godinama. Ljubav nema granice, shvatite to jednom, ljudi. Ljubav nema granice, naravno, ako je uzajamna. U ovom slučaju, čini mi se, koliko ja pratim i razumem se u takve ljubavne šeme da je ovo iskreno i sa jedne i sa druge strane. Njemu to odgovara – mlada devojka, takoreći odrasla pored njega i mislim da je blizina učinila svoje i po meni je to potpuno okej. Ja ih podržavam, jer vidim da se ona iskreno brani, što mnogo govori, jer nju njena generacija i nešto stariji od nje apsolutno nikad nisu interesovali. Ona je odrasla pored njega, sa njegovom pažnjom koju joj je posvećivao, sa njegovom žvakom".

 

foto: Facebook

"Ja sad izbegavam da se pojavim sa mladom devojkom negde u nekom ekstra klubu ili kafiću jer svi kažu: 'Vidi onog matorog pedofila'. Kakav pedofil, čoveče? Je l je punoletna? Jeste. Je l ona odlučuje s kim pije kafu, s kim vodi ljubav, s kim hoće da se druži? 'Alo bre, neki ljubavni advokat njoj apsolutno nije potreban", zaključio je on.

 

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Espreso/Foto: Kurir, Marina Lopičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...