DOKTOR SPASILAC MOTRI NA DEU 24 SATA: Voditeljki tek predstoji borba, ali stižu odlične vesti u vezi sa oporavkom ruke!
Foto: Printscreen Instagram

OTKRIVAMO!

DOKTOR SPASILAC MOTRI NA DEU 24 SATA: Voditeljki tek predstoji borba, ali stižu odlične vesti u vezi sa oporavkom ruke!

Stars -

Dea Đurđević (27), voditeljka TV Pink, juče je u pratnji lekara, majke Nene i verenika Mladena Mijatovića napustila Vojnomedicinsku akademiju, gde je provela skoro dva meseca posle stravične saobraćajne nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Dea je sanitetom Hitne pomoći prevezena na Institut za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Srbije, gde će nastaviti lečenje.

Nije se predala

- Sve vreme bila je nasmejana i raspoložena. Vidi se po njoj da se nije predala i da je spremna da ide u nove pobede. Od 7. februara, kada joj se desila nesreća, bila je na odeljenju intenzivne nege i sada, kada su se stekli uslovi i kada joj je stanje stabilizovano, odlučeno je da se konačno prebaci na odeljenje ortopedije - kaže naš izvor i dodaje da je Dea sada smeštena kod doktora Marka Bumbaširevića, koji ju je operisao sa svojim timom i koji je uspeo da joj prišije otkinutu ruku.

Stručnjak... Dr Marko Bumbaširević
Stručnjak... Dr Marko Bumbaširevićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

- Primljena je u dobrom stanju. Pregledi su pokazali da joj je ruka sada dobro. Ustaje i šeta se. Povrede koje je zadobila u nesreći zahtevaju dugotrajno lečenje i praćenje. Osim ruke, imala je i druge ozbiljne povrede grudnog koša i karlice - kaže izvor i dodaje da je dr Bumbaširević od početka insistirao da se Dea prebaci u KCS kako bi mogao konstantno da prati njen oporavak.

Kako nezvanično saznajemo, zdravstveno stanje voditeljke posle lečenja i stručne nege koje je dobijala na VMA sada je stabilno.

Šok-soba

Prema rečima našeg izvora, za Dein oporavak je bitno što je napustila intenzivnu negu.

- Koliko god da je psihički jaka, izuzetno je teško biti u šok-sobi, i to skoro dva meseca. Tamo leže najteži pacijenti, koji su između života i smrti. Teško da bilo ko psihički može da izdrži da svaki dan gleda pacijente koji biju životnu bitku, a mnogi od njih i ne uspeju da prežive - objašnjava sagovornik.

Podsetimo, Dea Đurđević teško je povređena u udesu koji se dogodio kod bolnice „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu kada je posle sudara izašla iz svog automobila da pogleda štetu. U tom trenutku na nju je naleteo autobus, jer je, kako je vozač autobusa objasnio, naišao na led. Autobus je prednjom desnom stranom udario voditeljku, zalepio je za zid i otkinuo joj ruku.

Prognoze

DUGO ĆE BITI U BOLNICI

foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, Dei predstoji dug oporavak i još uvek se ne zna kada će moći da prekine bolničko lečenje.

- Ruka joj je sada dobro, najvažnije je da je organizam nije odbacio. Predstoje joj terapije kojima će lekari pokušati da ruci vrate funkciju - kaže izvor.

Prvi put se oglasila posle nesreće

HVALA LEKARIMA S VMA

foto: Printscreen Instagram

Lepa voditeljka se nekoliko sati po prijemu u KCS, prvi put od nesreće, oglasila na svom Instagram profilu. U dirljivom postu ona se zahvalila svima koji su joj sve ovo vreme pružali podršku i hrabrili je, a pre svega se zahvalila lekarima.

- Hvala najlepše stručnjacima sa VMA, doktorima i tehničarima iz šok-sobe. Hvala što ste mi olakšali najteže dane i što ste bili profesionalni, prijateljski nastrojeni i što ste brinuli o meni - napisala je voditeljka.

Pored ove poruke, voditeljka Pinka napisala je još jednu, u kojoj je objasnila da je zapravo ovo njeno prvo obraćanje javnosti.

- Ovo je jedina moja objava i izjava dosad. Od nesreće se nisam nikome obratila. Zamolila bih svoje prijatelje novinare za strpljenje i kolegijalnost, jer još neću davati izjave. Hvala vam - poručila je Dea iz bolničke postelje.

foto: Kurir

DANAS U KURIRU SAZNAJTE JOŠ:

ŠEF NATO JENS STOLTENBERG I DALJE NAS UBIJA: Bombardovanje Srbije bilo je opravdano!

ODLEPIO ZA CECINOM ĆERKOM: Baka Prase MUVA Anastasiju

TADIĆ ZA KURIR: Ronaldo mi je kukao u svlačionici

EU UKIDA ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA: Zabranjuje i gifove

ZORANA: U VLADI NERADNICI Ni na telefon se ne javljaju

PRAVDA UVEK POBEDI! Mira Marković za Kurir o ukidanju presude

SVETSKA AFERA DOBILA EPILOG: Jeremićevom ortaku 3 godine robije, VUK ZANEMEO

NA DANAŠNJI DAN PAO F-117: Kurir s meštanima Buđanovaca, narod od straha skakao u kanale, a posle igrao kolo na olupini "nevidljivog"

UBICA SINA NAM SE SMEJE U LICE: Od ubistva kompozitora Velibora Vučurovića prošlo devet godina

INTERVJU! MILOJKO I MILIJANA PRED ULAZAK U "PAROVE": Marić ne mora da plati, imaćemo seks za džabe!

POMEN MADŽGALJU: Sine, došli su ti tvoji klasići, Marinkovu majku tešili Jezdić, Ognjen, Kubura...

SRBIN U TRCI ZA PRVOG ČOVEKA EVROPSKE KOŠARKE: Tomašević ide na čelo FIBA Evrope

U SREDU POKLON U KURIRU MAGAZIN STARS: Posetili smo romsko nadelje u Mirijevu gde je odrastao Lunin tata

Svake srede, samo u dnevnim novinama Kurir čeka vas poklon - magazin Stars!

Saznajte kako živi Jelena Karleuša posle smrti majke - ekskluzivne paparaco fotke!

U novom broju magazina Stars pročitajte i prvu ispovest Nikole Rađena nakon razvoda od Ane Kokić, koji je milioner otac glumice Milene Radulović, sve o razvoju karijere Aleksandre Prijović, a posetili smo i romsko nadelje u Mirijevu gde je odrastao Lunin tata.

Svake srede samo uz Kurir - STARS!

foto: Kurir

(Kurir.rs/Danijela Jovanović/Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track