Najnovije vesti

KAD SAM U SRBIJI OSEĆAM SE KAO ZVEZDA, A U TURSKOJ SAM DOMAĆICA! Emina nikad iskrenija: Nemam vremena za udvarače!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

KAD SAM U SRBIJI OSEĆAM SE KAO ZVEZDA, A U TURSKOJ SAM DOMAĆICA! Emina nikad iskrenija: Nemam vremena za udvarače!

Stars

Emina Jahović otkrila je da u Istanbulu uglavnom provodi vreme sa sinovima Jamanom i Javuzom, koje je dobila u braku sa Mustafom Sandalom. Iz tog razloga ne oseća slavu na tim prostorima, kao što je to slučaj kada dođe u Srbiju. 

 

 


"U Srbiji se osećam kao zvezda, a u Turskoj kao domaćica. Nije baš u potpunosti takva situacija, ali verujte mi da u Turskoj imam baš puno obaveza. Skoncentrisana sam na vaspitanje dece, da imaju bezbrižno detinjstvo puno ljubavi, tu je i porodica i sve izgleda drugačije nego kada dođem u Srbiju. Ovde sam uglavnom fokusirana na posao, tako da moj život u Turskoj i ovaj ovde su potpuno drugačiji", rekla je Emina. 

 

O udvaračima Emina nema vremena ni da razmišlja. 

 

"Imam raznih udvarača, ali da budem iskrena mene to sada ne zanima. Mnogo radim i nemam vremena da se bavim udvaračima", ispričala je sa osmehom ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Jahovićeva pored porodice celu sebe "bacila" je na posao. Raduje se novinama u karijeri, redovno trenira, ali kako ističe - nije sve tako lako kao što izgleda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

"Kad bi sve bilo jednostavno u životu, sva muka i trud koje stoje iza mog imena ne bi postojale. Meni nije baš tako lako kao što mnogi misle. Nisam 48 sati spavala jer sam radila svoj novi album u Makedoniji", priznala je ona, a zatim otkrila da je zbog nove pesme koju je sama napisala izmamila suze od Marine Tucaković. 

 

"Kada nastaje pesma, mi to proživljavamo u trenutku. Kada ona izađe, prestaje da nam bude interesantna, a više nas zanima reakcija ljudi. Moj najveći uspeh mi je bio kada mi je poruku poslala Marina Tucaković. Poruka je usledila kao grom iz vedra neba. Napisala mi je jednu predivnu poruku i rekla da se rasplakala kada je čula pesmu. To me je ganulo. Marina je osoba koju volim i poštujem, kojoj se mnogo divim. I kada je ona priznala da ju je dotakla pesma, a znamo da je napisala najveće hitove na ovim prostorima, šta ja onda mogu da kažem osim da budem ponosna na to", zaključila je Emina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...