VRELA PAVLOVIĆEVA DOŠLA NA NASTUP U ULTRAKRATKOJ KOMBINACIJI: Pevačici sevnulo ispod haljine! PRVI RED ZABALAVIO! (18+)
Foto: Damir Dervišagić

sve gledali u micinu cicu

VRELA PAVLOVIĆEVA DOŠLA NA NASTUP U ULTRAKRATKOJ KOMBINACIJI: Pevačici sevnulo ispod haljine! PRVI RED ZABALAVIO! (18+)

Stars -

Vrela Milica Pavlović došla je na nastup u ultrakratkoj haljini koja je otkrila njeno međunožje, što je zabeležio Kurirov paparaco.

Pevačica je napravila totalnu pometnju u sredu veče, kada se na nastupu u Beogradu pojavila u ultrakratkoj beloj haljini.

Seksi senjorita je na tezgu stigla oko ponoći. Nju je do kluba „Kasina“ dovezao prijatelj, koji joj je kao pravi džentlmen otvorio vrata.

foto: Damir Dervišagić

E, tad su nastale muke. Brojni paparaci dočekali su pevačicu koja nije znala kako da izađe iz automobila jer je obukla haljinu iz koje je sve sevalo. Milica se dosetila pa je rukama zaštitila međunožje od bliceva i neprimetno nameštala gaćice.

foto: Damir Dervišagić

- Mico, zaveži pertlu - dobacio je neko od fotografa, nadajući se da će fora da mu upali.

- Jao, baš si simpatičan - našalila se i pevačica, koja se ubrzo pojavila na sceni.

Pavlovićka se od prve pesme dala maksimalno publici, koja je došla da uživa u njenom nastupu. I ona je toliko uživala da je i zaboravila na kratku haljinu o kojoj je vodila računa pri dolasku. Nije obratila pažnju čak ni na to da Kurirov paparaco vreba iz prvog reda. Strpljivo smo čekali da pevačica dobro zagreje atmosferu, ali i sebe, pa je u jednom trenutku sevnulo i njeno međunožje.

foto: Damir Dervišagić

To je izazvalo opšte oduševljenje brojnih pripadnika jačeg pola, koji su odmah podigli mobilne telefone i počeli da je snimaju. Pevačicu ništa nije zanimalo, samo je igrala na sceni, ređala hitove i priuštila mnogima sjajan provod.

I Milica Brenina snajka

MARKETING ILI PRAVA STEFANOVA LJUBAV?

Stefan Živojinović došao je na nastup Milice Pavlović i odmah se pronela priča kako su njih dvoje u vezi. Sin Lepe Brene pokušao je da bude tajanstven kada smo ga upitali ima li istine u tome da je Pavlovićeva nova snajka gazdarice „Granda“.

- Milica je sjajna. Koji muškarac ne bi voleo da bude sa njom? Sviđa mi se kako radi, a volim da vidim i kako vrcka - kroz osmeh je rekao Stefan.

I Milica se samo smeškala kada smo je upitali za Stefana.

- Polako, ima vremena. Gde žurite? Stefan je sjajan. Baš mi je drago što je došao na moj nastup - zadovoljno je rekla pevačica.

Nakon što je završila tezgu, Milica, koja uvek posle nastupa ode kući, sišla je sa scene i otišla kod Stefana u separe. Sad, da li je zaista ljubav u pitanju ili marketing, ili pak samo druženje, pokazaće vreme.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Ljiljana Stanišić / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja