ABRONOŠA USRED SREDE: Zavodnica naplaćuje seks

Usred srede

ABRONOŠA USRED SREDE: Zavodnica naplaćuje seks

Stars -

Drugari, evo vaše abronoše opet, jedva sam dočekala da vam pišem. Sreda je dan rezervisan za naše druženje, pa se uvek potrudim da za vas iskopam neke tajne koje naše estradne ličnosti kriju kao zmija noge.

Prva ovonedeljna priča u vezi je s jednom pevačicom iz mlađe generacije pevača. Važi za jedan od najupečatljivijih vokala na našoj sceni, a iako je mlada, ona je rano počela da se bavi pevanjem. Zvaćemo je Zavodnica. Ona je veoma tražena po klubovima i diskotekama, a saznala sam da kada ne peva, voli da se provodi s muškarcima i da to naplaćuje. Ptičica mi je ispričala da svoju intimu deli s raznim poslovnim ljudima, žestokim tipovima i da je odnedavno počela da traži novac za akcije u krevetu. To joj zasad dobro prolazi jer je ona i ranije od tih svojih „prijatelja“ dobijala razne poklone. Ispunjavali su joj najbanalnije hirove, a nije im smetalo da počnu da joj daju i novac. Zavodnica se s njima provodi na putovanjima kad ne nastupa, ali izgleda da joj je to malo, pa je odlučila da traži lovu. Zadovoljno trlja ruke jer ima nekoliko momaka s kojima se viđa i kojima udovoljava u krevetu, a zauzvrat puni svoj novčanik. Zavodnica uživa u tome što radi i ne pada joj na pamet da sad to prekida jer joj se takva „prijateljstva“ najviše isplate.

Druga tema koju sam htela da podelim s vama tiče se jednog pevača koji je zašao i u neke druge vode, pa je počeo da se bavi i produkcijom. Zvaćemo ga Umišljeni. On je gostovao u jednoj emisiji, a imao je posebne zahteve. Kad je čuo ko će sve biti gosti, imao je uslov da ne sedi pored jednog novopečenog pevača, ali i jedne pevačice. Njemu je bilo mrsko da deli kadar s njima, pa je sve vreme upozoravao voditelje da ih drže na distanci kako ne bi napravio haos u studiju. Toliko je bio besan jer sebe smatra važnijim od njih, a prisutni gosti su ostali zatečeni zbog bahatosti Umišljenog. Komentarima je spuštao prisutne kolege, kojima je bilo neprijatno, a nakon završetka se samo pokupio i otišao bez pozdrava.

To bi bilo sve za ovu sredu, pozdravljam vas, a ja odoh da lovim nove pričice.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track