EKSKLUZIVNI PAPARACO! 2 DANA SE NIJE PRESVUKLA: Ana Nikolić plašila ljude s maskom na ulici! Ana, presvuci se!
Foto: Vlada Šporčić, Nemanja Nikolić

ŽIVI KAO DOMAĆICA

EKSKLUZIVNI PAPARACO! 2 DANA SE NIJE PRESVUKLA: Ana Nikolić plašila ljude s maskom na ulici! Ana, presvuci se!

Stars -

Ana Nikolić živi kao prava domaćica! Nekada atraktivna i najpoželjnija pevačica na estradi nabacila je još nekoliko kilograma, a da je zapostavila svoj fizički izgled, vidi se već na prvi pogled.

foto: Vlada Šporčić

Nekoliko dana zaredom Kurirov paparaco uslikao je Nikolićevu, a iako retko izlazi iz kuće na Voždovcu, uhvaćena je u nimalo zgodnim situacijama.

foto: Vlada Šporčić

Najpre, Ana je u jutarnjim časovima sama napustila kuću, a pretpostavljamo da je naslednicu Taru ostavila kod dadilje, pa se svojim automobilom uputila ka kući svoje majke Milijane. U ruci je nosila kesu jednog brenda sportske obuće, a nakon što je pokupila mamu, uputile su se ka radnji tog brenda. Pošto je ranije pazarila obuću za sebe, pevačica je pogrešila veličinu, pa je morala da zameni patike. Dvadesetak minuta kasnije, Ana je nasmejana nešto objašnjavala majci, vidno raspoložena što sada ima pravu veličinu. Odatle su se zaputile pravo kući.

foto: Nemanja Nikolić

Sutradan, Nikolićeva je iz kuće izašla nešto posle 12 časova, identično obučena kao prethodnog dana! Na sebi je imala kožne helanke, belu majicu s printom, dugačku kariranu košulju i cipele s platformom! Jedina razlika je što je drugi dan pevačica podigla kosu.

foto: Nemanja Nikolić

Tako odevena uputila se ponovo ka centru grada da bi završila neke obaveze, a potom je otišla u kozmetički salon, gde je provela skoro dva sata. Iz studija lepote izletela je brzinom munje i uputila se u pravcu Voždovca. Fotografije nastale ispred njene kuće pokazuju da je Ana bila na tretmanu, s obzirom na to da s lica nije skinula masku! To potvrđuje činjenicu da je brzina kojom je izletela iz salona zapravo bila nužna, jer sigurno nije želela da nekog na ulici uplaši svojom pojavom.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Jelena Stuparušić Foto: Vlada Šporčić Nemanja Nikolić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja