KAD JE DOŠLO VREME ZA OPERACIJU BOBA JE ZAPALIO VAN SRBIJE! Izvadio se na posao: Lepa Brena sada se oseća dobro, a evo šta čeka njenog MUŽA!
Foto: Dragana Udovičić

OTKUCALA GA

KAD JE DOŠLO VREME ZA OPERACIJU BOBA JE ZAPALIO VAN SRBIJE! Izvadio se na posao: Lepa Brena sada se oseća dobro, a evo šta čeka njenog MUŽA!

Stars -

Lepa Brena nakon laserske operacije očiju oseća se sjajno. Dugo je imala problema sa vidom, a sada, kada je taj problem rešila, ne krije radost. Sve detalje zahvata bez zadrške je otkrila.

"Ljudi, sad sam nova žena koja odlično vidi. Operacija laserskog skidanja dioptrije je izvrsna stvar. Bila sam luda što ovo ranije nisam uradila iako sam još pre šest godina čula za doktora Nikicu. Kad sam čula da ima ordinaciju i u Novom Sadu, preglede smo zakazali Boba, Kata (Tomović, najbolja prijateljica i saradnica) i ja. Ljubazna doktorka nas je pregledala i svima nam zakazala operacije već sledeće nedelje. Bilo je to na prepad, ali odlično je ispalo", rekla je pevačica.

Problem sa vidom koji je imala i te kako joj je otežavao neke stvari.

"Ja sam imala problem sa čitanjem i stalno sam tragala za naočarima kad nešto treba da pročitam ili uradim nešto pipavo. Pritom nisam do ovog pregleda ni znala da imam i minus dioptriju. Posle skidanja dioptrije naočare mi više ne trebaju. Živim mnogo komfornije, praktično mi se popravio kvalitet života", kaže Brena.

foto: Instagram screenshot

Brena i Kata na operaciju su otišle zajedno, te su jedna drugoj bile najveća podrška.

"Posle operacije Kata i ja smo svratile kod mog brata i snajke u Novi Sad, da prenoćimo kod njih. Uveče smo svi zajedno gledali film. Znači da oporavka posle ovog zahvata nema jer čim ustaneš nov si čovek sa očima koje sve vide", rekla je sa ushićenjem pevačica.

"Medicina je toliko napredovala, da je to prosto neverovatno. Ranije su ljudi morali da se muče i žive sa nekim problemima koje danas rešavaju takoreći u sekundi", zaključuje ona.

foto: Instagram screenshot

"Boba je pobegao u inostranstvo, vadi se na posao da ne bi otišao na zakazanu operaciju, a verovatno je hteo da Kata i ja probijemo led, pa da vidi šta ga čeka i kakav je ishod", dodala je kroz smeh pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track