NAJGORE JE KAD MAJKA SAVETUJE ŠTA TREBA DA PEVAŠ: Stefan Živojinović progovorio o muzičkoj karijeri, a OVO mu je NAJVAŽNIJE!
Foto: Sonja Spasić

ŠTA ĆE REĆI BRENA?

NAJGORE JE KAD MAJKA SAVETUJE ŠTA TREBA DA PEVAŠ: Stefan Živojinović progovorio o muzičkoj karijeri, a OVO mu je NAJVAŽNIJE!

Stars -

Stefan Živojinović započeo je muzičku karijeru, ali od svoje poznate majke ne traži savet, a za to ima razlog.

Sin Lepe Brene kaže da mu je važno da svoju karijeru skloni dalje od privatnog života. On smatra da je najvažnije da od publike dobije poverenje, a da je najgore kada majka savetuje šta treba da se snimi i peva, iako je profesionalac.

foto: Vladimir Šporčić

"To nikako nije dobro jer moraš da uradiš ono u šta sam veruješ i u čemu se pronalaziš", rekao je Stefan i dodao da tek završen projekat pokazuje svojoj majci Lepoj Breni.

"Roditelji uvek žele najbolje za svoje dete, pa tako i moja majka za mene. Ipak, kada dođe do mešanja, na kraju nije uvek idealno i zbog toga sam biram svoj put. Brena nije učestvovala u ovoj pesmi i pokazao sam joj sve tek kada je bilo gotovo. Naravno, svidelo joj se i njeno mišljenje je da treba da nastavim ovim malo drugačijim muzičkim pravcem", dodao je pevač.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track