SRBOLJUB SUBOTIĆ U STRAHU ZA PORODICU OD KADA JE ALEKSANDRA UŠLA U RIJALITI: Čabarkapa je pokušao da podmetne POŽAR u Karađorđevoj štali
Foto: Zorana Jevtić

ŠOK

SRBOLJUB SUBOTIĆ U STRAHU ZA PORODICU OD KADA JE ALEKSANDRA UŠLA U RIJALITI: Čabarkapa je pokušao da podmetne POŽAR u Karađorđevoj štali

Stars -

Srboljub Subotić tvrdi da od kako je Aleksandra Subotić ponovo ušla u rijaliti, napolju je nastao haos, pa je tako otac njene devojčice Aleksandar Čabarkapa pokušao da zapali Karađorđevu štalu i traktor.

On kaže kako ga je u 4 ujutru pozvala žena koja vodi računa o životinjama, a on sumnja da iza svega stoji Čabarkapa, kao i da mu ovo nije prvi put da tako nešto učini.

foto: Printscreen

Karađorđev brat tvrdi da je u poslednjih nekoliko dana Čabarkapa pokušao da podmetne požar, ali da nije uspeo. Ono što mu, prema Srboljubovim rečima, smeta jeste to što ga Aleksandra i Karađorđe pominju u rijalitiju.

foto: Printscreen

"Aleksandra nije razmišljala o tome šta sve može da izazove njen povratak u rijaliti, a od Čabarkape mogu da očekujem i da je, iz čiste pakosti, prijavi socijalnoj službi, te da pokuša da joj oduzme dete. Ona je trebalo o svemu da razmišlja unapred, a bolje od svih je znala da ne sme da mu pominje ime", kaže Aleksandrin stric.

Srboljub kaže i da je Aleksandra brzo prebolela Davida, iako njegova majka priželjkuje da se pomire, a da njegovom bratu nije mesto u rijalitiju.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Kurir.rs/Alo, Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track