TEODORA DŽEHVEROVIĆ PROGOVORILA O SVEMU: Pevačica iskreno o zdravstvenom stanju, ljubavi i koja naša pevačica joj je pružila VELIKU PODRŠKU!
Foto: Damir Dervišagić

RASPOLOŽENA

TEODORA DŽEHVEROVIĆ PROGOVORILA O SVEMU: Pevačica iskreno o zdravstvenom stanju, ljubavi i koja naša pevačica joj je pružila VELIKU PODRŠKU!

Stars -

Teodora Džehverović progovorila je o svom privatnom životu, pa je i otkrila čija podrška u karijeri joj je mnogo značila.

Pevačica je učestvovala u rijalitiju, a posle toga je nastavila da niže uspehe, a na promociju albuma došla joj je čak i Ceca Ražnatović.

foto: Printscreen

"Mnoge kolege su mi čestitale, ne mogu da grešim dušu, ali najveću podršku dobila sam od Cece. To mi je stvarno dalo vetar u leđa", rekla je ona.

Anđelo Ranković takođe ju je podržao iako joj je bivši dečko, što ju je obradovalo. Spekulisalo se da je Teodora htela sebi da oduzme život, što je ona negirala.

foto: Printscreen/Instagram

"Istina je da sam ja živa i zdrava i pre svega psihički normalna. Ljudima dajem za pravo da veruju u šta oni žele. Ja svoj život mnogo volim, imam milion razloga za sreću i, po mom mišljenju, najveći greh jeste da čovek sebi oduzme zivot. Za svaki problem postoji rešenje", izjavila je.

Što se tiče ljubavnog života, Džehverovićeva kaže da je uvek zaljubljena.

"Ja sam uvek zaljubljena, lepršava i ispunjena. Trenutno nemam ljubavnog partnera, ali radovaću se ako se neko pojavi", rekla je Teodora.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Svet, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track