MLADOŽENJA MRTAV PIJAN UDARIO MLADU, OTAC I SIN MAJCI RAZBILI GLAVU: Pevačica otkrila kakav HAOS trpe po svadbama, a sve zbog 8.000 € honorara...
Foto: Dragan Kadić

SVE ZA LUKSUZ

MLADOŽENJA MRTAV PIJAN UDARIO MLADU, OTAC I SIN MAJCI RAZBILI GLAVU: Pevačica otkrila kakav HAOS trpe po svadbama, a sve zbog 8.000 € honorara...

Stars -

Maja Šuput zarađuje milione pevajući po svadbama, a novac troši na luksuzna putovanja sa dečkom Nikolom.

"Tata mi je jednom rekao da nikad ne odbijam posao jer je najskuplja ona subota koju sam ostala da sedim kod kuće", davno je rekla Maja Šuput (39) i tog saveta drži i danas.

Njen otac Boris Šuput bio je menadžer koji je vodio 'pola' estrade, a između ostalog je pomogao ćerki i bio joj je vetar u leđa na početku karijere, kad joj je to najviše značilo.

Pevačica slovi za najbolju zabavljačicu, pa je često pozivaju i na svadbe, gde zarađuje do 6.000 do 8.000 evra, kaže izvor, a takvih je prošle godine bilo barem deset.

"Drago mi je što me zovu na svadbe. Neki to ismejavaju jer niko njih ne zove. Muzika je najvažnija na svadbi i ja uživam u tim nastupima", izjavila je svojevremeno Maja.

Kad već ima toliko nastupa, bilo bi čudno da nije na nekima od njih doživela i situacije koje i nisu bile prijatne. Postoje pevači koji odbijaju da pevaju na svadbama, ili otpevaju samo nekoliko pesama, ali Maja je više puta naglasila da će preći preko svih neprijatnosi jer je to posao koji jednostavno voli.

"Jednom sam videla kako je mladoženja udario mladu pre izlaska, bio je mrtav pijan, a jednom su se tata i sin u pet ujutro posvađali i onda je tata lupao sinu glavu, a mama je to videla i, da spreči katastrofu, utrčala je između, tako da je na kraju mama dobila po glavi i lupila je glavom u ivicu stola. Onda joj je šef sale davao veštačno disanje. Svašta je tu bilo", ispričala je.

Bilo kako bilo, Maja na bini samo što ne spava. Ne računajući svadbe, od aprila prošle godine do danas imala je oko 60 nastupa, koje navodno naplati svaki po barem 5.000 evra, pa se dođe do vrtoglava 300.000 evra.

Jedan od načina unosne zarade je i odlazak na razne evente, koje ne propuštaju mnoge hrvatske face, a s kojih često objavljuje fotografije. No, kako i sama kaže, to za nju nije pravi posao nego trenuci odmora. Dovoljno je da se popne na binu i otpeva samo nekoliko pesama da joj u novčanik kapne gotovo 5.000 evra.

Shvatila je Maja da se na nastupima dobro zarađuje pa je odlučila da se okuša i u drugim biznisima, pa je otvorila i firme.

Enjoying our last night in Tokyo ?❤️

Објава коју дели majasuput (@majasuput) дана

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track