KIJU KOCKAR OPTUŽILI DA NA SNIMKU KOJI KRUŽI INTERNETOM ŠMRČE KOKAIN: Pevačica se odmah oglasila i svima ZAPUŠILA USTA! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

JASNA KAO DAN

KIJU KOCKAR OPTUŽILI DA NA SNIMKU KOJI KRUŽI INTERNETOM ŠMRČE KOKAIN: Pevačica se odmah oglasila i svima ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Stars -

Kristina Kija Kockar oglasila se nakon kompromitujućeg snimka koji kruži internetom, a na kom dve devojke koje navodno koriste narkotike.

Naime, na pojedinim Fejsbuk grupama gde se okupljaju osobe koje nisu naklonjene pevačici, pojavila se informacija da je na snimku ona.

Muškarac koji je navodno postavio snimak na internet je prema Kijinim rečima uhvaćen i procesuiran, ali to je nije sprečilo da protiv njega podnese krivičnu prijavu protiv njega, kao i osoba koje su snimak delile na internetu.

foto: Printcsreen

"Osoba,koja je postavila dve devojke kako konzumiraju narkotike je pronađena u roku od deset minuta. U pitanju је М.В iz Herceg Novog, trenutno u živi u Beogradu. Napisao je demant da ovo naravno nisam ja, ali krivične prijave će biti podnete i protiv njega i protiv svih profila koji su ovo šerovali. Svaki URL link sa snimkom je podnet odeljenju za VTK. Ovo je moja zvanična izjava", napisala je Kija Kockar na svom Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja