PEVAČICA JE UČESTVOVALA U RIJALITIJU, BILA SA OŽENJENIM, A ONDA NESTALA SA ESTRADE: Gabrijela otvorila dušu, evo zbog čega se tad povukla iz javnosti!
Foto: Nemanja Nikolić

VRAĆA SE

PEVAČICA JE UČESTVOVALA U RIJALITIJU, BILA SA OŽENJENIM, A ONDA NESTALA SA ESTRADE: Gabrijela otvorila dušu, evo zbog čega se tad povukla iz javnosti!

Stars -

Gabrijela Pejčev otovorila je dušu i priznala zbog čega se povukla iz javnosti kada je izašla iz rijalitija.

Ona je otkrila da je bila neiskusna i da ju je popularnost "progutala".

"Razlog za povlačenje sa scene bile su moje mlade godine i neiskustvo, jednostavno smatram da me je popularnost posle rijalitija progutala. Rekla sam sebi da moram da stanem i da se povučem i izvučem pouku iz svih stvari koje su mi se desile nazad, pa da krenem dalje", rekla je Gabrijela, koja je prošla kroz neki vid depresije.

foto: Nemanja Nikolić

"Može se to reći. To se sve da rešiti uz pomoć prijatelja, porodice, pa čak i kada se zatraži stručna pomoć, to nije nikakav problem. U Srbiji je to tabu tema. Psihoterapeut ili psiholog je u svetu sasvim normalno. Kada ljudima zapne, oni idu tamo i rešavaju sve svoje probleme. Mislim da se meni to najviše odrazilo na karijeru, samo zato što nisam znala da baratam ni estradom, ni medijima, a ni ljudima koji su me okruživali u tom trenutku", izjavila je pevačica.

Bivša rijaliti učesnica priznala je da su je muškarci doživljavali kao seksualni objekat.

"Mislim da jesu. To je danas normalno, a do tebe je kakav ćeš potez povući", izjavila je Gabrijela.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track