ABRONOŠA USRED SREDE: Čigra preotela bogatog biznismena koleginici

Usred srede

ABRONOŠA USRED SREDE: Čigra preotela bogatog biznismena koleginici

Stars -

Drugari, nećete verovati šta sam sve saznala, a tiče se naravno aktuelnih estradnih ličnosti. Detaljno sam ispitivala i došla do svakakvih detalja, ali da počnemo redom.

Prva ličnost ove nedelje je jedna naša mlada pevačica. Zvaćemo je Čigra. Ona je veoma zgodna i atraktivna. Tek je zakoračila na muzičku scenu, a već je uspela da upeca bogatog biznismena.

Naime, godina nije mogla da joj počne lepše nakon što je slučajno, na jednom javnom događaju, naletela na ozbiljnog poslovnog muškarca, inače poznatog po romansama s estradnim damama. Pun je kao brod, ima dosta veza, a za oko mu je zapala upravo Čigra. Doduše, u trenutku kada ju je upoznao, bio je u šemi upravo sa jednom pevačicom, ali kad je shvatio da oseća nešto više prema mladoj zvezdi, otkačio je Čigrinu koleginicu.

Mlada pevačica je posle nekoliko nedelja intenzivnog druženja i dopisivanja popustila na biznismenov šarm, pa njih dvoje sada uživaju u ljubavi. Iako je on od nje stariji desetak godina, moto novog emotivnog para je „prava ljubav godine ne broji“. U početku su se krili jer pevačica nije nikako želela da se za njih zna, a pogotovo da to ne sazna njena porodica.

Međutim, već su mnogi primetili da su njih dvoje previše prisni kada se nađu na javnim mestima u zajedničkom društvu, a Čigra se pohvalila nekim koleginicama da joj je dečko prava zver u krevetu i da joj je mnogo bolje sa starijim muškarcima jer joj em udovoljavaju u svemu, em su iskusniji u vrelim akcijama, što je njoj veoma bitno.

Druga priča tiče se jedne naše glumice koja je usred prestoničkog mini-restorana napravila haos pošto nije uslužena kako je očekivala. Nju ćemo zvati Izgubljena, jer čas je na sceni, čas nije, a više je poznata po šemama s kolegama glumcima nego po ulogama.

Na prstima jedne ruke može da nabroji role koje je odigrala, ali zato privatno glumi veliku zvezdu. Tako je u pomenutom restoranu tražila hranu koja joj se potom nije dopala, a onda je napala kuvare, koji nisu imali vremena da joj kažu ono što je ona zapravo želela da čuje.

Besno je završila svoj obrok, a potom je konobarima poručila da je razočarana uslugom i da će zato svim prijateljima preporučiti da zaobilaze taj restoran. Prisutni su prokomentarisali da je vrlo bahata i ostali su šokirani činjenicom koliko neko može da bude nepristojan.

Međutim, što je rekla, to je i porekla. Izgubljena je već posle nekoliko dana ponovo viđena na istom mestu pod izgovorom da žuri s ručkom jer ima gomilu obaveza, ali su je menadžeri zamolili da se udalji jer ne žele da je usluže.

Dragi moji, odoh da lovim nove abrove za nove priče koje vam donosim već sledeće srede.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track