Najnovije vesti

DAJANA NEĆE DA GA EKSPONIRA U JAVNOSTI: Voditeljka progovorila o privatnom životu! Ne prođe ni dan, a da je ON ne nasmeje!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

DAJANA NEĆE DA GA EKSPONIRA U JAVNOSTI: Voditeljka progovorila o privatnom životu! Ne prođe ni dan, a da je ON ne nasmeje!

Stars

Dajana Paunović otkrila je da je uvek nasmeje njen sin Dušan (7) kog je dobila sa Žikom Jakšićem.

foto: Sonja Spasić

Voditeljka priznaje da joj je beksrajno simpatičan njen sin, pa ponekad podeli fotografiju sa njim na Instagramu, ali ne voli da ga eksponira u javnosti.

"Smatram da je to moja privatnost i niko ne mora da zna kako izgleda moje dete i šta mi radimo privatno, ali nisam mogla da mu odolim. Moj sin je toliko duhovit jedan dečačić da me non-stop zasmejava do suza. Sad je u tim godinama kad je jako zabavan. Nema dana da me ne nasmeje", kaže Dajana.

foto: Printscreen Instagram

U pojedinim momentima mora da bude i stroga prema njemu, iako je sin jedinac, ali kaže kako Dušan zna da se ponaša.

"Kada sam gledala druge majke dok imala svoje dete, imala sam običaj da govorim: 'Ovo da je moje dete, ovako da se ponaša, nema šanse!'. Međutim to sve pada u vodu kad dobijete dete. Možda sam, eto, slaba na njega kada su igrice u pitanju jer ih dosta igra, ali pošto je stvarno dobar i isupunjava sve obaveze i u školi i ovako, nema razloga zasad bilo šta da mu branim, ali videćemo u budućnosti", rekla je ona.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...