Najnovije vesti

KOLEGE JE OPTUŽUJU, ONA SE PRAVI LUDA A EVO DOKAZA: Vesna Zmijanac uhvaćena u laži! Imala je izdavačku kuću "Niki" preko koje je varala muzičare! CRNI SVATOVI
Foto: Ana Paunković

Crno na belo

KOLEGE JE OPTUŽUJU, ONA SE PRAVI LUDA A EVO DOKAZA: Vesna Zmijanac uhvaćena u laži! Imala je izdavačku kuću "Niki" preko koje je varala muzičare! CRNI SVATOVI

Stars

Vesna Zmijanac tvrdi da nikada nije bila vlasnica izdavačke kuće "Niki", preko koje je prevarila svoje kolege i autore pesama sa albuma "Svatovi" iz 1991, o čemu je Kurir Stars detaljno pisao u prošlom broju Starsa.


Upitana da prokomentariše navode o toj aferi, ona je rekla da nema pojma o čemu je reč i da je oduvek imala saradnike i ljude zadužene da vode njenu karijeru.
- Nikad nisam imala firmu, pa ne znam o čemu se radi. Nisam imala potrebe da imam firmu, tako da su uvek drugi mislili o nekim stvarima. Ovo vam je jedina istina, nikad nisam imala firmu, tako da ko otvara, zatvara, kao što mnogo pišu što nema veze sa mnom, ja to više i ne pratim - izjavila je ona za "Premijeru".

 

foto: Petar Đorđević

Vesna Zmijanac ipak nije govorila istinu. Prema podacima sa sajta Discogs, na kojem se nalazi baza objavljenih albuma izvođača iz celog sveta, jasno se vidi da je pomenutu ploču "Svatovi" 1991. godine objavila izdavačka kuća "Niki" u koprodukciji sa "Komunom".

 

foto: Printscreen

Vlasnici "Nikija" bili su Vesna Zmijanac i njen tadašnji suprug Vlada Jovanović, otac Nikolije Jovanović, po kojoj je firma i nosila naziv.
Podsetimo, u tekstu koji smo objavili prošle srede u rubrici "Skandali eks-ju" pisalo je da su se muzičari Dragan Aleksandrić, Dragan Laban i Tomica Miljić oglasili u listu Sabor 1992. s tvrdnjom da ih je Zmijančeva prevarila tako što im nije isplatila honorare za prodatih 65.000 ploča njenog albuma "Svatovi".

 

Ivan Ercegovčević/ foto: Ana Paunković

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...