STRAHUJE ZA DEČKA: Rada vraća Harisove kockarske dugove! ZELENAŠI PRETE PEVAČU!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Stars hit foto

STRAHUJE ZA DEČKA: Rada vraća Harisove kockarske dugove! ZELENAŠI PRETE PEVAČU!

Stars -

Pevačicin izabranik odao se poroku, zbog čega je upao u ogromne probleme. Ona je prihvatila da mu pomogne pod uslovom da prestane da se kocka

Dečko Rade Manojlović, Haris Berković, zapao je u ogromne kockarske dugove, zbog čega i ona preživljava pravu dramu. Naime, njemu su za vratom zelenaši kod kojih se zadužio, pa mu sada prete brutalnim batinama ukoliko im ne vrati pare, saznaje Kurir Stars.

foto: Vladimir Šporčić

Već neko vreme pevačica i njen izabranik, takođe pevač, ne pojavljuju se u javnosti. Bilo je spekulacija da se se povukli kako bi uživali u ljubavi i da verovatno rade na prinovi, ali je to, prema našim saznanjima, daleko od istine. Od dobro obaveštenih izvora otkrivamo da su Rada i Haris mesecima unazad u ozbiljnim problemima, iz kojih ne znaju kako da se iščupaju, a sve je počelo još pre godinu dana, kada se Berković odao kocki. U početku je sam mogao da plaća dugove od svog novca, ali više to ne može jer ne zarađuje toliko, pa mu je u pomoć pritekla devojka.

- Vrlo ozbiljne stvari su u pitanju! Rada je veoma zabrinuta i uplašena za Harisa jer duguje nekoliko desetina hiljada evra. Ona je počela da vraća pare umesto njega, ali veliki dug i dalje postoji. Koliko je situacija ozbiljna, shvatila je kada su zelenaši poslali Harisu poruku da će ga ubiti od batina ukoliko ih bude zavlačio - kaže naš izvor i dodaje:

foto: Marina Lopičić

- Haris nema tezge kao ranije, samim tim ne može da skupi toliko novca. Rada lepo zarađuje, ali ni to nije dovoljno da se odjednom plati dug. Ona svog dečka voli i spremna je sve da učini za njega. Ipak, ovoga puta ga je uslovila da će mu pomoći, ali mora da zaboravi na kocku. Obećao joj je da će se osloboditi tog poroka. I zasad, kako sam čuo, zaista poštuje njihov dogovor. Ni njemu nije svejedno i uplašen je zbog pretnji, ali veruje da će sve na kraju biti u redu - završava naš izvor.

Manojlovićeva je očajna zbog problema kroz koje prolazi, pa skoro nikome i ne govori šta je muči poslednja dva meseca. Poverila se samo najbližim prijateljima, a ni svom ocu Radetu ništa nije rekla kako ga ne bi zabrinula.

Pevačica i Haris nisu odgovarali na naše pozive.

VELIKODUŠNA PREMA PARTNERIMA IZDRŽAVALA MILANA STANKOVIĆA

foto: Damir Dervišagić

Nije prvi put da Manojlovićeva mora finansijski da pomaže svojim emotivnim partnerima. Dok je bila u vezi sa Milanom Stankovićem, on se posvađao sa čelnicima „Grand produkcije“ i duže vreme nije mogao da radi, pa je živeo na račun svoje devojke.

- Milan uživa dok mu devojka radi! Ona mu daje džeparac, plaća mu račune, kupuje garderobu, ama bukvalno sve. Kao što je dobro poznato, Rada obožava Milana, a uz to odlično zarađuje, tako da joj nije problem da mu da polovinu novca od svojih nastupa, dok on još koji mesec ne razmisli šta će raditi u budućnosti - ispričao je tada izvor blizak bivšem paru.

Zanimljivo je da pevačica nije demantovala ove navode, već je rekla da je zanemela kad je čula pitanje novinara.

- Strašno! Dokle god bude trajala ova medijska hajka na Milana, nemojte očekivati nikakav komentar od mene jer na ovakve bljuvotine samo mogu da zanemim - rekla je Rada.

foto: Kurir

Kurir.rs/Ivan Ercegorčević Foto: Vladimir Šporčić/Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track