TONI CETINSKI SPREMA KONCERT NA STADIONU TAŠMAJDAN: Spremite se za spektakl 22. juna
Foto: Paolo Gentilini

TONI CETINSKI SPREMA KONCERT NA STADIONU TAŠMAJDAN: Spremite se za spektakl 22. juna

Stars -

Jedno od kultnih muzičkih mesta, koje je ugostilo neke od najvećih muzičara sveta, spremno je za još jednog velikana i sjajnog pevača.

Toni Cetinski sa svojim bendom i gostima 22. juna staće na pozornicu legendarnog stadiona Tašmajdan u okviru turneje „Samo ljubav“.

Poznata je obostrana ljubav Tonija sa našom publikom, koja je to dokazala ne samo sjajnim koncertima već muzičkim spektaklima u prepunoj Beogradskoj areni ili prošle godine u Sava centru.

foto: Paolo Gentilini

Za Tonijeve koncerte uvek se traži karta više, jer je poznato da uvek ostavlja srce na bini, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta na Tašmajdanu.

Muzički genije, koji sjajno vlada scenom, fanove uvek oduševi nečim novim, a za ovaj prostor i koncert je posebno nadahnut. Atmosfera kojom mu publika vraća godine truda uvek dolazi do izražaja i kasnije se prepričava.

Kada se sve upotpuni novim albumom „Kao u snu“, kao najiščekivanijim i najprodavanijim izdanjem u Srbiji prethodne godine, kao i nagradom za najboljeg pevača regiona dovoljan je dokaz da je Toni čovek koga svi prosto obožavaju.

foto: Paolo Gentilini

Trideset godina karijere na koncertnom spektaklu kakav se retko viđa, Toni Cetinski 22. juna, stadion Tašmajdan!

Karte su već u prodaji na prodajnim mestima Tickets vision (ex Eventim) i DD tiketsa.

(Promo - Tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track