MRAČNA STRANA ZLATNOG DEČKA SRPSKOG FILMA: Igor Pervić je sa 13 duvao lepak, zbog HEROINA nikad nije diplomirao, a bivša ga je optužila da joj je RAZBIO GLAVU!
Foto: Zorana Jevtić

Imao je Težak život

MRAČNA STRANA ZLATNOG DEČKA SRPSKOG FILMA: Igor Pervić je sa 13 duvao lepak, zbog HEROINA nikad nije diplomirao, a bivša ga je optužila da joj je RAZBIO GLAVU!

Stars -

Igor Pervić (52) preminuo je posle teške borbe sa opakom bolešću.

Glumca je otvoreno pričao o svojoj borbi sa heroinom, a već sa 13 godina ušao je u pakao droge, iz kog je izašao uz pomoć roditelja, balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića.

Lečio se u prestonici Velike Britanije, a njegovim najbližima tada nije bilo nimalo lako zbog njegovih problema.

"Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu", svojevremeno je govorio Pervić.

Kratko je bio u braku sa balerinom i glumicom Jelenom Tinskom, koja je šokirala javnost pričom o životu sa Igorom, kad joj je, kako je navodila, razbio glavu.

foto: Printscreen

"Sve ukupno, to je trajalo četiri meseca, dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga videla na ulici preskočila bih ga", rekla je Jelena u emisiji "Iz profila".

Pervić se dugo godina zabavljao sa Jovanom Petrović, unukom Miodraga Petrovića Čkalje. Sa njom se iz Beograda preselio u Baćevac, međutim ubrzo im je romansa doživela krah, pa su krenuli svako svojim putem.

foto: Printscreen/Instagram

Igor Pervić se na male ekrane vratio na velika vrata u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", a u istoj tumači lik Isaka Drugog Anđela, vizantijskog cara.

Pojavio se u mnogim poznatim ostvarenjima domaće kinematografije, poput "Crnog bombardera", "Bureta baruta", "Lajanja na zvezde" i drugih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track