NAŽALOST, NEĆEMO VIŠE SNIMATI ZAJEDNO! U ŠOKU SAM: Kolege Igora Pervića ne mogu da prežale njegovu SMRT
Foto: Dragan Kadić

TUŽNO

NAŽALOST, NEĆEMO VIŠE SNIMATI ZAJEDNO! U ŠOKU SAM: Kolege Igora Pervića ne mogu da prežale njegovu SMRT

Stars -

Igor Pervić preminuo je danas u 52. godini nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, a evo kako su na vest o njegovoj smrti reagovale kolege iz filmske industrije.

Glumac Dejan Lutkić šokiran je ovom vešću, te je rekao kako je Igor bio "premlad čovek za odlazak".

foto: Nebojša Mandić

"O, bože, nisam čuo ovu tužnu vest. Apsolutno sam u šoku. Radili smo par stvari zajedno, nismo van toga bili preterano bliski, ali jako mi je žao. Premlad čovek za tako nešto", kaže Dejan Lutkić koji je sa Pervićem igrao u nekoliko projekata mađu kojima je i "Santa Maria della Salute".

Reditelj Đorđe Stanimirović kazao je da je Pervić uvek bio "pozitivan i pun energije". Staimirović je otkrio i da su Pervića čekali novi, važni projekti, čak i u inostranstvu.

foto: Dragana Udovičić

"Ne mogu da verujem da Igora više nema. Poslednji put smo radili zajedno pre šest meseci seriju "Šifra Despot". Uvek je bio pozitivan i pun energije. Bilo je milina raditi sa njim. Sećam se da mi se tada na snimanju pohvalio da je dobio jednu od glavnih uloga u inostranom filmu "Muškarci koji mrze žene". Snimanje je trebalo da počne ove godine u Švedskoj. Bio je baš oduševljen zbog te uloge. A ovih dana sam baš razmišljao o njemu, jer sam želeo da igrao i u mom novom projektu "Preživeti Beograd". Nažalost nećemo ponovo snimati zajedno", rekao je reditelj Đorđe Stanimirović.

"Bože, baš mi je žao...", kratko je rekao Nikola Đuričko koji je u tom trenutku bio na setu.

foto: Filip Plavčić

"Jao, Bože! To je strašno, prvi put sada čujem", rekao je Dragan Mićanović, koji je sa njim igrao u filmu "Lajanje na zvezde".

"Ja sam to saznala na Fejsbuku i nisam mogla da poverujem. Pokušala sam da nađem neku vest, da vidim da li je tačno.On je bio jedan divan čovek, mi smo i radili zajedno, bio je zaista odličan glumac, ovo je velika tuga", rekla je glumica Gorica Popović za "Alo".

foto: Printscreen

Igor Pervić je rođen u Beogradu 29. oktobra 1967. godine. Tokom života je pričao da je imao problema sa drogom, a iz svega ga je izvukla njegova velika ljubav Jasmina Holbus koja mu je pomogla da prebrodi težak period.

Igor Pervić se na jedno vreme i povukao iz javnosti, a u poslednjih godinu dana glumio je u serijama "Šifra Despot", "Urgentni centar", "Žigosani u reketu" i "Nemanjići - rađanje kraljevine".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Telegraf, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track